وی در پاسخ به سوالی در مورد نحوه قضاوت در مورد طرح های تجاری ، گفت: ما برای هر محور یک کارگروه مستقل در نظر گرفته ایم که در مجموع شامل 10 کارگروه علمی-حرفه ای متشکل از فعالان و متخصصان این حوزه ها ، اساتید دانشگاه است. و کارشناسان فنی “
معرفی تیم های برنده تا پایان آبان
جایزه سال هوشمند سال با شعار “ایده های جدید برای مشکلات قدیمی” و با هدف انتخاب ایده ها و استارتاپ های نوآورانه با حمایت همراه اول برگزار شد که امید می رود بستری برای حل مشکلات کلیدی کشور باشد.
رئیس مرکز تحقیقات و توسعه همراه اول در مورد میزان بودجه در نظر گرفته شده برای حمایت از ایده ها نیز گفت: برای حمایت از ایده های این محور – چالش ها ، 10 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته ایم که اگر هر 10 مشکل قابل حل باشد ، هر کدام یک میلیارد تومان در حداقل مبلغ تعلق می گیرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه در پایان ضمن تأکید بر ابعاد تکنولوژیکی ایده ها ، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که با کار و تحقیق در زمینه های تکنولوژیکی مذکور به بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه منطقه تبدیل شویم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تأکید کرد: حضور موسسات مربوط به هر یک از چالش ها قطعاً به اجرای ایده ها کمک می کند؛ تقریباً به ما کمک می کند تا زمینه را برای حل مشکلات اصلی کشور فراهم کنیم. زیرا همراه اول تأمین مالی توسعه راه حل های مبتنی بر فناوری را بر عهده گرفته و بار سرمایه گذاری را از دوش سازمان ها و نهادها برداشته است.
رئیس مرکز تحقیقات و توسعه همراه اول درباره نحوه انتخاب ایده ها نیز گفت: راه حل های مبتکرانه مبتنی بر سه فناوری اینترنت اشیا ، هوش مصنوعی و نسل پنجم ارتباطات به همراه طرح کسب و کار در مرحله داوری بررسی می شود. و انتخاب شد. ” انجام شده.
شاه منصوری افزود: این قرارداد بین شرکت پیشنهاد دهنده راه حل و مرکز تحقیق و توسعه همراه اول منعقد می شود و پیشنهاد برنده به آن قرارداد ضمیمه می شود. در چارچوب این قرارداد ، راه حل پیشنهادی با کمک اولین همراه توسعه و اجرا می شود.
وی در ادامه به تشریح رویداد جایزه سال هوشمند پرداخت و گفت: ما این رویداد را با کمک انجمن اینترنت اشیاء برگزار می کنیم و 10 محور و چالش را برای ایده ها در نظر گرفته ایم که شامل “کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها” است. مراقبت “مراقبت های بهداشتی مطلوب در زمان کرونا” ، “بهینه سازی توزیع محصولات کشاورزی” ، “کاهش مشکل کم آبی” ، “کاهش خسارت تصادفات جاده ای” ، “مبارزه با قاچاق کالا” ، “مدیریت و کنترل کلان شهرها ترافیک “،” مدیریت مصرف “سوخت” ، “مدیریت مصرف انرژی (برق – گاز)” و “کاهش هزینه نهاده های تولید در کشاورزی”.
رئیس مرکز تحقیقات و توسعه همراه اول رویکرد و استراتژی اپراتور همراه اول را در جهت تحول دیجیتالی و توسعه اقتصاد دانش بنیان خواند و گفت: شناسایی و ارائه چالش های کلان اجتماعی و زیست محیطی کشور ، ارتقاء اهمیت استفاده از راه حل های تکنولوژیکی مبتنی بر شبکه های ارتباطی برای حل مشکلات ملی و تحریک تقاضا برای استفاده از خدمات اطلاعاتی در اجرای پروژه های بزرگ در کشور است.
شاه منصوری درباره زمان معرفی و اعلام برندگان نهایی ایده ها نیز یادآور شد: ما این رویداد را همزمان با رویداد Telecom 1400 برنامه ریزی کرده بودیم ، اما به دلیل تغییر زمان برگزاری این نمایشگاه ، این کار را تا انتها انجام می دهیم. نوامبر
http://mci.ir/-QEIMTN
م خ
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه مهلت ارسال ایده ها 15 شهریور است ، اما تاکنون 71 شرکت در راستای چالش ها ثبت نام کرده و راه حل های خود را ارائه کرده اند ، اما بیش از 80 درصد شرکت های ثبت شده از تهران بودند. و رتبه های بعدی متعلق به اصفهان و مشهد است؛ لازم به ذکر است که در حال حاضر ، به دلیل موضوعات “آلودگی هوا” و “کاهش مصرف انرژی” ، دو مشکل مربوط به شهرداری و شرکت توانیر در اولویت ما قرار دارد.
تشکیل گروه های کاری تخصصی برای بررسی ایده ها
شاه منصوری به معیارها و ویژگی هایی که منجر به انتخاب ایده ها می شود اذعان داشت: ایده ها باید بتوانند از مزایای نسبی اپراتور بهره مند شوند. در حالی که قابل مقایسه و تکرارپذیر هستند ؛ این ایده همچنین باید یک مدل تجاری داشته باشد.
ایده های کاهش آلودگی هوا و مصرف سوخت در اولویت هستند
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران ، جزئیات برگزاری رویداد “جایزه سال اطلاعات” که به دنبال یافتن راه حل برای برخی از بزرگترین چالش های اجتماعی و زیست محیطی در کشور است ، در نشست خبری با رسانه ها تشریح شد. صبح شنبه ، 4 سپتامبر. حضور وحید شاه منصوری ، رئیس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول برگزار شد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در مورد روند تجاری سازی ایده ها و محصولات نیز اظهار داشت: ما در تلاش هستیم تا اولین رویداد جایزه هوشمند سال را در ایران برگزار کنیم که در واقع نقش اعتباری دارد که در قرارداد گنجانده شده است.
شاه منصوری در این جلسه با بیان اینکه در مرکز تحقیق و توسعه به دنبال شناسایی تیم های فعال در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات هستیم تا بتوانیم به تجهیزات و خدمات مورد نیاز اولین همراه خود کمک کنیم ، گفت: تمرکز ما در تحقیق و توسعه مرکز فعال است حوزه های فناوری اینترنت اشیاء هوش مصنوعی و 5g هستند. زیرا ما معتقدیم که این فناوری ها می توانند بر مشکلاتی که از قبل وجود دارد غلبه کنند و اکنون ما از 45 تیم پشتیبانی می کنیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری