هشدار در مورد پیام های متنی اعطای معیشت جعلی
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا به یکی دیگر از روشهای سوء استفاده از کاربران فضای مجازی با کلمه کلیدی متاورس اشاره کرد و گفت: برنامههای مرتبط با متاورس دادههای زیادی را از کاربران خود جمعآوری میکنند که ممکن است این گونه دادهها، امنیت و حریم خصوصی را در معرض خطر قرار دهد. . برای این کاربران
به گفته وی، حملات فیشینگ در متاورس نیز برای تخلیه ارزها و NFT ها از حساب کاربری استفاده می شود. گاهی اوقات مجرمان سایبری ممکن است با ارسال ایمیل های جعلی تحت عنوان تیم پشتیبانی پروژه و غیره، کاربران را مورد هدف قرار دهند و از آنها سوء استفاده کنند.
رجبی به کاربران فضای مجازی هشدار داد که بدون اطلاع کافی از یک موضوع در فضای مجازی سرمایه گذاری و استفاده نکنند. همچنین هرگز لینک های مشکوک ارسالی به آنها را تحت عناوین مرتبط با Metaverse باز نکنید و از دادن اطلاعات شخصی و هویتی و همچنین اهدای سرمایه خود به افراد و گروه هایی که اطلاعات کاملی از آنها ندارید و فقط در مورد آنها می دانید خودداری کنید. بر اساس وعده یا در فضای مجازی.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان با کلمه کلیدی متاورس هشدار داد.
رجبی ادامه داد: همچنین برخی افراد در پلتفرمهای متاورس درگیر جمعآوری سرمایه غیرقانونی و کلاهبرداری در املاک مجازی هستند که این اقدام مجرمانه نیز محسوب میشود و ممکن است افراد نامطلوب در دام بیفتند و این افراد را به دام بیاندازند.
هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری با همتا، ثنا و…
سرهنگ علی محمد رجبی در گفت وگو با ICTNN وی با بیان اینکه دنیای متاورس فناوری جدیدی است که در مدت کوتاهی پیشرفت زیادی کرده است، گفت: متأسفانه مجرمان و سودجویان سایبری نیز از این فضا سوء استفاده کرده اند و روش های زیادی برای کلاهبرداری در این حوزه وجود داشته است که لازمه آن کاربران آگاه شوند.
هشدارهای سیاست فتا:
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا گفت: یکی از روش های متداول کلاهبرداران متاورس، تبلیغ خرید و فروش املاک مجازی در متاورس است که با ترفند و سرقت وجوه آنها اقدام می کنند.
وی ادامه داد: متاورس مفهومی عجیب با کاربردهای فراوان است که در نبود قانون و عدم آگاهی کاربران در این زمینه، به بستری برای کلاهبرداری از برخی کاربران به ویژه کاربران بی خبر تبدیل شده است. در این میان متأسفانه سودجویان و فرصت طلبان و یا دادن وعده هایی مانند سریع پولدار شدن و غیره با سرمایه گذاری در متاورس از کاربران به ویژه کاربرانی که اطلاعات کمتری نسبت به این فضا دارند پول می گیرند و کلاهبرداری می کنند.
هشدار نسبت به خرید توکن های “تتلو”.
تحریریه ICTNN شبکه خبری