وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره موتور جستجوی «ذره بین» گفت: استفاده از این موتور جستجو دارای مزایای ترافیکی از جمله ترافیک رایگان در قالب بسته های اینترنتی و «نیمکره های اینترنتی» است.
زارع پور تاکید کرد: جستجو و دسترسی سریع به فروشگاه های اینترنتی، اطلاعات بازار املاک و خودرو، طلا و …. از دیگر ویژگی های ذره بین است. علاوه بر ویژگی های ذره بین مناسب، مزایای ترافیکی استفاده از این موتور جستجو مانند ترافیک رایگان در قالب بسته های اینترنت و اینترنت اشیا نیز وجود دارد. ارائه پاسخ های هوشمند، امکان جستجو و مرور محتوای شبکه های اجتماعی، ارسال پیام، دسترسی به خدمات ویدئویی، متنی و ویدئویی داخلی و خارجی از دیگر ویژگی های این موتور جستجوی ایرانی است.
پس از آن حمایت از دامداران بومی بر اساس تهیه و ارائه طرح کسب و کار به تصویب شورای رهبری دامداران بومی رسید و مقرر شد مدل های کسب و کار موتورهای جستجوی «پارسیجو» و «یوز» باشد. به کمیته راهبری ارائه شده است. البته این دو موتور جستجو در زمانی که گوگل در دسترس نبود نتوانستند نیازهای عظیم کاربران را برآورده کنند.
وی سپس درباره ویژگی های این موتور جستجو توضیح داد: ذره بین علاوه بر نمایش نتایج موتورهای جستجو مانند گوگل از طریق موتور جستجوی خود، امکانات و خدمات ویژه ای را ارائه می دهد که باعث بهبود مرور اینترنت می شود. این موتور جستجو به کاربران اجازه می دهد تا به راحتی به انواع محتوای ویدئویی، صوتی و آموزشی در وب و شبکه های اجتماعی دسترسی داشته باشند. بخش آوا حتی محتوای متنوعی از موسیقی و پادکست گرفته تا مداحی و کتاب های صوتی را بدون نیاز به دانلود به کاربران ارائه می دهد که در موتور جستجوی گوگل یکسان نیست.
به گزارش ICTNN، عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – در صفحه اینستاگرام خود نوشت: طبق قولی که قبلا در خصوص معرفی خدمات ایرانی داده بودم، یکی از محصولات فناورانه داخلی را به شما تقدیم می کنم. شما هموطنان؛ محصولاتی که با ابتکار و همت جمعی جوانان نخبه کشورمان و با حمایت همراه اول ساخته شده و قابل استفاده است. ذره بین یک موتور جستجوی فارسی برای کاربران ایرانی است که تجربه ای فراتر از جستجوی معمولی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
به گزارش ICTNN، موتورهای جستجوی بومی سهم قابل توجهی در اقتصاد فناوری اطلاعات یک کشور دارند. البته به گفته مسئولان در هیچ کجای دنیا از مرورگر بومی جایگزین گوگل و یاهو استفاده نمی شود و هدف از اپلیکیشن های بومی رفع نیاز کاربران است و طبق اطلاعاتی که در اختیار سرویس های محلی است بهتر از یک ابزار بومی است. بیش از یک ابزار بین المللی
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
موتور جستجوی ذره بین ماه مارس گذشته راه اندازی شد و باید دید تا چه حد نیازهای کاربران را برآورده می کند. محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وقت – درباره فعالیت ابزارهای بومی به ویژه موتورهای جستجو در ایران گفت: در خصوص موتور جستجو، اپراتورهای ایرانسل و همراه اول از دو پلتفرم رونمایی کرده اند که بازار خوبی را به خود جذب کرده اند و ما نیز در این زمینه فعالیت می کنیم. به امید رشد و بهره مندی از مزایای اقتصادی موتور جستجو در کشور که در حال حاضر به دلیل تحریم ها نمی توانیم از آن استفاده کنیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری