مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر حجم افزایش تقاضا برای جامعه با هیچ دوره دیگری از تاریخ کشور قابل مقایسه نیست، بنابراین باید در همه فعالیت ها به فعالیت های ICT توجه شود.
وی با بیان اینکه طرح گسترده فیبر نوری در بیرجند در دستور کار است، ادامه داد: توسعه و بهبود شبکه تلفن همراه و باند فرکانسی سایت ها در شهرها و اجرای طرح های فیبر نوری در شهرها و روستاهای استان آماده ارائه خدمات می شود. در دستور کار است.
وی از توسعه فناوری موبایل 5G خبر داد و گفت: توسعه نسل پنجم تلفن همراه در کشور در دستور کار قرار دارد و این طرح ابتدا از استان های بزرگ آغاز می شود.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی گفت: نصب و راه اندازی 104 سایت جدید، 57 سایت ارتقاء فناوری 3G و 87 سایت ارتقاء به 4G از جمله این پروژه ها است.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی بیان کرد: برای معرفی و معرفی کاربردهای فناوری 5G سرمایه گذاری پیش بینی شده و اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه 96 درصد جمعیت روستایی خراسان جنوبی تحت پوشش تلفن خانگی هستند، تصریح کرد: همچنین 51 درصد جمعیت روستایی و 80 درصد جمعیت استان از اینترنت پرسرعت و 90 درصد روستاییان دارای همراه اول هستند. پوشش تلفنی
وی با اشاره به اینکه 13 سال است تعرفه های مخابرات تغییر نکرده است، گفت: در صورت بی توجهی به این موضوع توسعه مخابرات متوقف می شود و دولت و دولت باید نگاه ویژه ای به این بخش داشته باشند.
آذری نصرآباد با اشاره به مهمترین برنامه های امسال افزود: در حوزه ارتباطات سیار یا سیار وظیفه داریم زیرساخت اصلی، شبکه انتقال و رادیو را آماده کنیم.
آذری نصرآباد گفت: در زمان شیوع کرونا اگر این شبکه گسترش پیدا نمی کرد با مشکلات زیادی مواجه می شدیم.
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم بازنگری جدی در تعرفه ها افزود: بیش از 95 درصد شرکت های این صنعت ورشکسته شده اند و راه اندازی هر سایت تلفنی نیازمند 6 میلیارد تومان اعتبار است.
وی گفت: اخیرا وظیفه بسیار سنگینی بر عهده شرکت مخابرات و اپراتور همراه اول در هیئت دولت برای شیوه جدید اداره کشور گذاشته شده است، بنابراین عدم توجه به این زیرساخت ضربات سنگینی را وارد خواهد کرد.
آذری نصرآباد با بیان اینکه دو برابر ظرفیت موجود استان به پهنای باند نیاز داریم، گفت: مذاکره با شهرداری ها در دستور کار است و در صورت عدم توجه به زیرساخت های مخابراتی با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.
آذری نصرآباد با تاکید بر اینکه دولت و دولت باید این سرمایه های ملی را حفظ کنند، افزود: وضعیت شرکت مخابرات از نظر اقتصادی مناسب نیست، اما نقش خود را به خوبی انجام می دهد و در دولت جدید راهکارهایی ارائه شده است که امیدواریم بتوانیم آن را به خوبی انجام دهیم. صنعت را بهبود خواهد بخشید.”
وی بیان کرد: در اجرای طرح های توسعه زیرساخت های مخابراتی با چالش مواجه هستیم اما تعهد اجرای پروژه ها بر هیچکس پوشیده نیست و مردم باید همکاری کنند، از سوی دیگر در برخی زمینه ها نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگ سازی هستیم.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدیر مخابرات منطقه خراسان جنوبی تصریح کرد: امروزه از فناوری های دیجیتال برای حل مشکلات، مدیریت ها، عبور از بحران ها، ارائه راهکار و موارد دیگر در اقصی نقاط کشور استفاده می شود.
وی گفت: توسعه تلفن خانگی و شبکه فیبر نوری، توسعه سیستم های ارتقاء، توسعه شبکه فیبر نوری، افزایش ظرفیت دیتا، نصب و راه اندازی پورت اینترنت پرسرعت، توسعه شبکه کابلی، توسعه و ارتقای اولین. شبکه موبایل از جمله این پروژه ها بوده است.
وی از عدم همکاری برخی دستگاه های اجرایی با مخابرات استان گلایه کرد و گفت: یک پروژه به دلیل عدم همکاری دستگاه ها نزدیک به 6 ماه به تعویق افتاده است اما دلیل این موانع را نمی دانیم. .
آذری نصرآباد گفت: سال گذشته قرار بود هفت روستای استان به شبکه فیبر نوری متصل شوند که یک دستگاه اجرایی مانع این امر شد و هنوز محقق نشده است.
به گزارش خبرنگار ICTNN حسن آذری نصرآباد روز یکشنبه در نشست خبری افزود: در سال گذشته 693 پروژه ارتباطی و مخابراتی با سرمایه گذاری 218 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
وی یادآور شد: از سوی دیگر بسیاری از پروژه های مخابراتی استان به دلیل کمبود کارگر متوقف شده و نرخ نیروی کار بر این مسائل تاثیر گذاشته است.
وی افزود: اگر به پنج سال قبل برگردیم، اتفاقات شگفت انگیزی در حوزه فناوری های دیجیتال در کاربردها و نیازها رخ داده است که باور نداریم.
وی افزود: ظرفیت شبکه های استان بیش از پنج برابر شده و حوزه ارتباطات و فضاهای دیجیتال به شدت در حال افزایش است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری