زرین بخش ، با تاکید بر ضرورت تغییر دیدگاه وزارت صمت در زمینه فناوری اطلاعات ، گفت: آنچه در زمینه تولید و واردات واکسن کرونا در کشور شاهد آن هستیم ، در زمینه فناوری اطلاعات مدتهاست که با آن دست و پنجه نرم می کنیم. مدت زمان طولانی.” هیچ کس تولید را انکار نمی کند. اما اگر تا قبل از آماده شدن زیرساخت ها و قبل از رسیدن تولید به سطح مطلوب برای رفع نیازهای کشور ، واردات را متوقف کنیم یا به هر نحوی آن را محدود کنیم ، کالا کمیاب می شود ، قیمت ها افزایش می یابد و تجهیزات به بازار عرضه می شود. اختلال رخ می دهد. در این حالت ، واردات پس از حداکثر تأثیر بر عرضه کنندگان آزاد می شود ، اما نوسان پیش از این وضعیت نه به نفع تولیدکننده است و نه به نفع واردکننده.
به گزارش ICTNN ، احسان زرین بخش با اشاره به نگرش وزارت صنعت ، معدن و تجارت در سال های اخیر گفت: ماهیت فناوری اطلاعات با صنایع دیگر متفاوت است ، اما همان نسخه ای که برای صنایع مختلف پیچیده است ، همچنین برای صنعت ICT تجویز شده است. ” وزارت سکوت در سال گذشته اعلام کرده بود که اگر قرار است سقف و سابقه شرکت ها برای اخذ سفارش افزایش یابد ، این شرکت ها باید با دستگاه های اجرایی و حکومتی قرارداد داشته باشند.
وی “لغو مجوز” را یکی از خواسته های دولت سیزدهم دانست و افزود: خواسته ما از دولت جدید این است که با نگاهی به گذشته و آنچه تاکنون اتفاق افتاده است ، مجوز را حذف کنیم. مجوزهای بی شماری داده می شود که هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. اگر دولت جدید از ابتدا به دنبال تجربه بسیاری از مسائل باشد ، وضعیت در چند دهه گذشته مشابه خواهد بود. اما اگر او به تجربیات گذشته توجه کند ، ممکن است بتوانیم بر این موانع غلبه کنیم. در حال حاضر ، ما در شرایطی نیستیم که بخواهیم آزمایش و خطا را ادامه دهیم. اگر تصمیمی اشتباه بگیریم ، بعید است که برخی از شرکت ها بتوانند به کار خود ادامه دهند و ممکن است در این راه گم شوند.
وی با اشاره به نقش نصر تهران در میانجی گری این وضعیت تاکید کرد: سازمان صنفی رایانه ای تهران با اتخاذ برخی سیاست ها می تواند بین زنجیره تامین تجهیزات و محصولات تعادل ایجاد کند. بسیاری از مقامات به دنبال حمایت از تولید هستند ، اما با حمایت اشتباه آنها آسیب می بینند. نصر تهران در بین اعضا و بدنه اتحادیه خود دارای تولیدکننده ، وارد کننده و مصرف کننده است. یعنی در نصر تهران یک زنجیره تامین کامل وجود دارد. بنابراین او نیازهای بازار را می داند و می داند چگونه از تولید کننده حمایت کند.
زرین بخش با ابراز امیدواری از اقدامات نصر تهران گفت: ما در سازمان در تلاش هستیم تا موانع غیر ضروری را در مقابل شرکت ها برداریم تا آنها بتوانند خود را نشان دهند. امیدوارم این برنامه در ششمین دوره هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران به پایان برسد. ما می خواهیم برخورد مشابه با تامین کنندگان دستگاه های تلفن همراه در اختیار تامین کنندگان تجهیزات ICT قرار گیرد. تأمین کنندگان تلفن همراه نه محدودیت سابقه دارند و نه سقف. این امر به این دلیل است که اگر قیمت تلفن های همراه افزایش یابد یا عرضه آن در بازار کاهش یابد ، بسیاری از مدارس و مشاغل مجازی به دلیل آموزش آنلاین و سیستم آموزشی شاد اعتراض می کنند. اما هیچ کس نمی داند که وقتی اختلال در تأمین تجهیزات زیرساخت ایجاد می شود ، بسیاری از برنامه های تلفن همراه دیگر اصلاً کار نمی کنند.
یکی از اعضای هیات مدیره سازمان نصر تهران ادامه داد: باید فضایی در اختیار تولیدکننده قرار گیرد تا بتواند کالاهای خود را عرضه کند. اگر محصول ارائه شده مطلوب و با کیفیت باشد ، بازار فروش آن به صورت خودکار ارائه می شود. در سال های گذشته ، سازمان های مسئول بخشنامه ای صادر کرده بودند و دستور می دادند که خرید باید از تولید کننده خاصی انجام شود. آنچه ما با آن مخالفیم ؛ چرا که علاوه بر خدشه دار شدن تصویر تولید کننده ، کاربر نهایی را نیز محدود می کند و طبیعی است که این وضعیت دافعه ایجاد کند.
انتهای پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
یکی از اعضای هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران با اشاره به بی توجهی تصمیم گیرندگان به مزایای فناوری اطلاعات ، افزود: ما در شرایطی زندگی می کنیم که منابع مورد نیاز در کشور بسیار محدود است و بنابراین باید آنها را با وسواس و دقت بیشتری مصرف کند. ” به فناوری اطلاعات مانند داشبورد عمل می کند و به تصمیم گیرندگان اجازه می دهد تا منابع موجود را با نظارت بر اطلاعات به بخش های مورد نیاز اختصاص دهند. اما وقتی مانیتورها و سنسورها خاموش می شوند ، دیگر نمی دانند چه اتفاقی می افتد. رویکرد تصمیم گیرندگان در صنعت ICT مشابه این مثال است. با این تصمیم وزارت صمت ، اگر روزی سیستم های این وزارتخانه قطع شود ، چه اتفاقی می افتد؟
یکی از اعضای هیئت مدیره سازمان نصر تهران با بیان اینکه مشابه آنچه در مورد تولید و واردات واکسن کرونا در کشور می بینیم ، مدتهاست در حوزه فناوری اطلاعات در حال رخ دادن است ، گفت: همانطور که ما انجام شود ، کالاها کمیاب می شوند ، قیمت ها افزایش می یابد و عرضه تجهیزات در بازار مختل می شود.
وی ادامه داد: در این مورد اپراتورهای تلفن همراه ، بانک های خصوصی و طیف وسیعی از مصرف کنندگان از این امکان مستثنی هستند ، زیرا دامنه کسانی که از فناوری اطلاعات استفاده می کنند بسیار گسترده است و محدود به دستگاه های اجرایی نیست. اکثر کاربران نهایی زمانی برطرف می شوند که نیازهای آنها برآورده نشود. از سوی دیگر ، تأمین کنندگان ناگزیر به قاچاق رانده می شوند تا در صورت مواجه شدن با چنین اشتراک هایی ، شرکت های خود را سرپا نگه دارند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری