برای جلوگیری از تبلیغات رسانه ای علیه ایران، کارشناسان امنیتی پیشنهاد ایجاد «کارآموزی» ملی را داده اند، زیرا به گفته آنها فعالان امنیت سایبری می توانند در محیطی عملی آموزش های دفاعی و ارزیابی را ببینند.
مجتبی مصطفوی، دبیر لیگ امنیت سایبری المپیک فناوری در گفت وگو با ICTNN. وی با اشاره به برگزاری دومین همایش هکرهای جذاب در حاشیه لیگ امنیت سایبری المپیک فناوری 2024 که در محل منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) برگزار شد، تصریح کرد: در تلاش هستیم گسترش پیدا کنیم. این کنفرانس طی سالیان متمادی تبدیل به کنفرانس امنیت ملی و امنیت سایبری در کشور شده است.
وی با بیان اینکه اولین جلسه این همایش به صورت محدود برگزار شد، گفت: جلسه دوم این رویداد بزرگتر و با حضور دو کارشناس امنیت سایبری روسی برگزار شد.
مصطفوی با اشاره به مباحث مطرح شده در این همایش تصریح کرد: مدتی است که هجمه هایی از سوی رسانه ها و افراد علیه کشور انجام شده است و وی با طرح این سوال که آیا در دام های اطلاع رسانی گرفتار شده ایم یا فقط یک سری عبارات ترسناک است. بیرون انداخته شد استفاده می شود.
دبیر لیگ امنیت سایبری المپیک فناوری 2024 خاطرنشان کرد: در این همایش سعی شد ریشه های این تقلب را به وضوح ارزیابی و بررسی کنیم و نشان دهیم که این کلاهبرداری ها از کجا سرچشمه می گیرد و نتایج را به فعالان این حوزه ارائه کنیم تا آنها با جستجو ، به آنها بفهمانید که سازندگان این تبلیغات چه کسانی هستند، کجا با هم مرتبط هستند، سرمایه آنها از کجا می آید و اهداف آنها چیست.
وی تاکید کرد: هدف این رسانه ها از انتشار حملات نجات مردم از خطر نیست و تنها هدفی که دنبال می کنند ایجاد ترس و تشویق آنها به مهاجرت است تا در این کشور متخصص نشوند و برای مردم کار نکنند. کشور
مصطفوی افزود: شواهد نشان می دهد که این رسانه ها در این زمینه موفقیت چندانی نداشته اند. چرا که رویداد امنیت سایبری به خوبی برگزار شد و حضور جوانان فراتر از حد انتظار بود و نشان می دهد که دشمن در این زمینه به اهداف خود نرسیده است.
وی در خصوص زیرساخت های مورد نیاز برای تقویت دانش امنیت سایبری در کشور تاکید کرد: یکی از زیرساخت هایی که ما نیاز داریم زیرساخت ها و زیرساخت های آموزشی است که فعالان این حوزه بتوانند آموزش های عملی ببینند. امنیت سایبری مانند دانش پزشکی است که فقط با مطالعه نمی توان آن را به کار برد، بلکه نیاز به تجربه عملی دارد و در زیرساخت های عملی بسیار ضعیف هستیم، البته اقداماتی برای بهبود این زیرساخت ها با کمک پارک فناوری پردیس در دستور کار است. .و سایر نهادها را ارائه دهند.
مصطفوی تاکید کرد: بهترین پیشنهادی که میتوانیم برای ارائه آموزشهای کاربردی در حوزه سایبری داشته باشیم، ایجاد «محدوده سایبری» ملی است. Cyber Range دارای ویژگی های بسیاری است و یکی از مهم ترین ویژگی های آن این است که می توانیم نمونه کوچکی از زیرساخت های حیاتی کشور ایجاد کنیم که برای انجام تست های امنیتی موثر است و فعالان می توانند در محیط های مشابه آموزش های دفاعی و ارزیابی انجام دهند. به اصلی ها زیرساخت امنیت را ببینید.
وی افزود: این زیرساخت در بسیاری از کشورها وجود دارد و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات و عربستان سعودی نیز اخیراً آن را راه اندازی کرده اند و تامین این زیرساخت در کشور نیز به تلاش مسئولان و سازمان های بزرگ مانند بانک ها بستگی دارد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات