وی با توجه به اهمیت و نقش علم و فناوری فضایی در بهبود شرایط زندگی و توسعه پایدار گفت: فضا جزء لاینفک زندگی بشر امروز و آینده است. هر کشوری که بخواهد در راستای توسعه پایدار عمل کند، ناگزیر باید به سمت فضا حرکت کند. مدیریت شهری و روستایی، مدیریت منابع آب، منابع کشاورزی، منابع معدنی، محیط زیست، ارتباطات، علم و اکتشافات جدید، شناسایی منابع طبیعی در جهانهای دیگر و ایجاد شرایط مناسب برای زندگی انسان در آینده بدون توجه به این مهم امکانپذیر نخواهد بود. استفاده از فضا
رئیس سازمان فضایی ایران ادامه داد: این سازمان و پژوهشگاه فضایی ایران نیز به عنوان نهادهای پیشرو در حوزه فضایی کشور تأسیس شدند و تحقق فناوری فضایی بومی یکی از رسالت های خطیر این دو است. نهادها علاوه بر این، بسیاری از موسسات و شرکت های خصوصی نیز در این زمینه آموزش دیده و خدمات ارائه می دهند.
به گزارش ICTNN، مراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا 1401 با شعار فضا و توسعه پایدار بدون حضور خبرنگاران صبح روز سه شنبه 12 مهرماه سال جاری با حضور جمعی از اساتید، نخبگان و صاحب نظران حوزه کشور برگزار شد. فضا. در این مراسم از مهندس احمد دالکی به پاس یک عمر فعالیت ارزشمند علمی و ترویجی در حوزه فضا تجلیل شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی، وی خاطرنشان کرد: هرجا صنعتی پیشرفت کرده است یکی از عوامل محرکه آن صنعت فضایی بوده است و سرریز فناوری فضایی در همه زمینه ها و صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. صنعت فضایی به دلیل ماهیت میان رشتهای خود یکی از جذابترین زمینهها برای جذب نیروی انسانی نخبه است و جذب، استخدام و حمایت از نیروهای نخبه یکی از برنامههای اصلی سازمان و پژوهشگاه است.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: مدیریت، اداره و تامین امنیت کشورها بدون حضور در فضا و بدون استفاده از نظارت ماهواره ای بر سطح زمین، زمین و امروزه تامین منابع فضایی کشورها و رقابت امکان پذیر نیست. زیرا تسلط در فضا دیگر یک انحصار نیست.” و همه کشورها باید از مواهب فضا برای ساختن آینده خود استفاده کنند.
به گزارش ICTNNدکتر حسن سالاریه در مراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا 1401 ضمن تبریک آغاز هفته جهانی فضا؛ تست موفقیت آمیز زیر مداری بلوک انتقال مداری سامان و عملکرد موفقیت آمیز تمامی اجزای زیرسیستم این سامانه در آستانه هفته جهانی فضا نقطه عطفی برای حوزه فضایی کشور تلقی شد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
سالاریه تاکید کرد: در حال حاضر نمی توان بدون حضور در فضا و با استفاده از رصد ماهواره ای روی زمین، مدیریت، اداره و امنیت کشورها را تامین کرد. امروزه تامین منابع فضایی به کشورها و رقابت برای تسلط بر فضا دیگر در انحصار نیست و همه کشورها موظف هستند از مواهب فضا برای ساختن آینده خود استفاده کنند.
سالاریه با تاکید بر اینکه مهمترین هدف ترویج علم ترویج تفکر علمی به منظور ایجاد بستری مساعد برای رواج علم است، گفت: امروزه علم و فناوری به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی توسعه کشورها محسوب می شود. و ترویج علم پلی است بین ادبیات علمی و گفتمان عمومی. به بیان ساده تر، ترویج علم ابزاری برای ارتباط و ارتباط بین جامعه و دنیای علم است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تبریک کسب مقام اول و دوم به تیم المپیاد نجوم ایران در المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک 2022 گفت: سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران میزبان این جوانان نخبه کشور است و ما هم هستیم. بسیار علاقه مند به ما تلاش های خود را برای حمایت و همراهی آنها کاهش نخواهیم داد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: در سال های اخیر با توجه به تغییر سبک زندگی مردم، توجه به ماهیت علم، ترویج و اشاعه آن در زندگی همه اقشار جامعه به عنوان یک امر شناخته شده است. نیاز اساسی در عصر حاضر مردم بیش از گذشته تحت تأثیر اکتشافات و پیشرفت های علمی و فنی قرار دارند و علوم و فناوری های جدید با زندگی و آینده مردم مرتبط است، از این رو ترویج علم امروزه یکی از نیازهای مهم و قابل توجه جامعه است. .
تحریریه ICTNN شبکه خبری