به گزارش ICTNN، حمله سایبری به سامانه سوخت رسانی به پمپ بنزین ها در روز سه شنبه (4 آبان) موجب اختلال در عرضه سوخت پمپ بنزین های کشور شد و با تلاش کارشناسان مجازی پس از اطلاع از این حمله سایبری از شامگاه سه شنبه آغاز شد. با پمپ بنزین در کشور جزئیات این حمله سایبری و منشا آن نیز در دست بررسی است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش روز پنجشنبه ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عیسی زارع پور وی در دیدار با مدیران شرکت های ارائه دهنده خدمات ارتباط ثابت (FCP) با اشاره به حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت در روز سه شنبه (13 آبان) گفت: مسئولیت آن بر عهده پدافند غیرعامل و مرکز راهبردی است، بنابراین وزارت ارتباطات هیچ مسئولیتی در این زمینه ندارد و به همین دلیل تا امروز در این خصوص موضع گیری نکرده ایم.
وی با تاکید بر لزوم مواضع واحد گفت: گاه اختلافات اطلاعاتی و فرماندهی حواشی ایجاد می کند، بنابراین ترجیح دادیم برای حفظ آرامش جامعه اعلام موضع نکنیم چون مسئولیتی نداشتیم و در عین حال در تماس با سازمان نظام بود. وزیر از ابتدا». نفت ما آماده هرگونه کمکی هستیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه امروز دنیا دنیای مبارزه با تروریسم سایبری است، گفت: بر اساس گزارش مرکز پایش امنیت سایبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، روزانه با چندین حمله سایبری مواجه هستیم. از حملات ساده تا حملات پیچیده؛ بنابراین لازم است آمادگی خود را برای مقابله با حملات سایبری افزایش دهیم.
زارع پور در ادامه با بیان اینکه وضعیت ارتباطات دیتای ثابت در کشور مطلوب نیست، گفت: برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا مسیر متفاوتی را در توسعه ارتباطات طی کرده ایم و به همین دلیل امروز شاهد توسعه نامتوازن ثابت و سیار هستیم. ارتباطات موبایل و ارتباطات ثابت آنطور که باید توسعه نیافته اند.
وی افزود: در اکثر کشورها کاربران اینترنت برای مدیریت ترافیک مصرف کننده در خانه از فناوری موبایل استفاده نمی کنند، البته کاربران ایرانی در خانه نیز از فناوری موبایل استفاده می کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: باید این توازن را تغییر دهیم و طبق برنامه ای که در هنگام دریافت رای اعتماد به نمایندگان مجلس ارائه شد، رسالت خود را برای تغییر این تعادل با شرکت های ارائه دهنده ارتباطات ثابت انجام خواهیم داد. خدمات.”
زارع پور با تاکید بر اینکه توسعه ارتباطات پرسرعت ثابت در دولت سیزدهم یک موضوع راهبردی است، گفت: دولت سیزدهم مصمم به توسعه ارتباطات ثابت است و موانع پیش رو نمی تواند ما را از رسیدن به این هدف باز دارد.
وی گفت: شرکت های خدمات ارتباطی ثابت نقش اساسی در توسعه ارتباطات ثابت دارند. فیگور بخورید
وزیر ارتباطات در ادامه بیان کرد: در این راستا به زودی کارگروهی تشکیل و نماینده ویژه ای تعیین و مسئولیت توسعه ارتباطات ثابت در کشور را بر عهده خواهد داشت.
زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: برای تحقق پروژه بزرگ ملی توسعه ارتباطات ثابت در کشور کار زیادی در پیش داریم و امیدوارم بتوانیم حداقل 20 میلیون دستگاه پرسرعت را راه اندازی کنیم. بنادر در چهار سال آینده.”
پیش از وزیر ارتباطات مدیران شرکت های خدمات ارتباطی ثابت نقطه نظرات، پیشنهادات و چالش های خود را در پیشبرد توسعه ارتباطات ثابت بیان کردند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری