وی با اشاره به بالا گرفتن بحث بین المللی گفت: تحریم ها به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان آسیب وارد کرده است و باید راه حلی جهانی پیدا کرد.
زارع پور گفت: معتقدیم ارزشهای بومی، تمدنی و فرهنگی هر ملتی باید در سیاستگذاری جهانی در حوزه سایبری مورد توجه قرار گیرد و قوانین و مقررات هر کشور در حوزه فضای مجازی رعایت شود.
وی در این سخنرانی به دستاوردهای ایران در سال های اخیر اشاره کرد و به تشریح مختصری از برنامه های سه سال آینده در حوزه ارتباطات و چشم انداز صنعت ICT پرداخت.
او پیشنهاد کرد که پلتفرم های بین المللی در برابر دولت ها پاسخگو باشند تا بتوانند حقوق شهروندی خود را در این بسترها پیگیری کنند.
وی افزود: پیشنهاد می شود در عصر جهانی شدن در حوزه حکمرانی و امنیت سایبری، الزامات فرهنگی کشورها رعایت شود. بنابراین ملت های مختلف جهان به ویژه ملت های یک منطقه که دارای تاریخ، بوم و زبان مشترک هستند باید با ایجاد نهادهای منطقه ای حضور پررنگ تری در مدیریت فضای مجازی داشته باشند.
به گزارش ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «عیسی زارع پور» در نشست وزرا با تشکر از رئیس WSIS نیجریه با بیان سابقه 150 ساله عضویت ایران در ITU، افزود: ایران همواره نقش کلیدی داشته است. در این سالها بر چندجانبه گرایی در سطح بین المللی تاکید دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستار ثبت این سند به عنوان پیشنهاد ایران در اجلاس WSIS شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال باید زمینه رقابت عادلانه بین پلتفرم های جهانی و بسترهای محلی توسط کشورها فراهم شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین بر تمرکز WSIS بر برنامه اقدام تونس و اهمیت حاکمیت سایبری در آن تاکید کرد.
زارع پور افزود: مشکل دنیا این است که بسترهای اصلی در سطح بین المللی یک طرفه است و حقوق ملت ها را نادیده می گیرد که خلاف موازین حقوق بشری و حق توسعه اجتماعی و فرهنگی است.