برخی از دوستان طلبکار شدند که بیهوده وزارت ارتباطات را تحویل داده اند
زارع پور افزود: برای خدمات USO (طرح خدمات عمومی اجباری) تا پایان دولت حدود 10 هزار میلیارد تومان برآورد شده است. با احتساب اعتبارات وزارت ارتباطات در بودجه سنواتی، بنابراین در مجموع در این دولت بیش از 50 هزار میلیارد تومان برای نوسازی و توسعه زیرساخت شبکه ارتباطی کشور در نظر گرفته شده است که امیدواریم با این اعتبارات تخصیص یابد. و همت همه اعضای خانواده ارتباطات کشور. توسعه لازم در زیرساخت های ارتباطی کشور باید متناسب با نیازهای آینده کشور انجام شود.
وی افزود: بنابراین توسعه نامتوازنی که در گذشته اتفاق افتاده یا عدم نوسازی و توسعه در سطوح مختلف باعث شده تا امروز در شبکه اینترنت کشور با مشکلاتی مواجه شویم. من اخلاق نقد گذشته را ندارم. در اولین مصاحبه خود با ورود به وزارت ارتباطات برخی اقدامات انجام شده در گذشته را توضیح دادم، اما قرار نیست چشمانمان را بر روی واقعیت ها یا ضعف های گذشته ببندیم. این باعث می شود برخی از دوستان طلبکار شوند و بعد از صحبت های رئیس جمهور در نشست خبری مدعی شوند که اساسا وزارت ارتباطات را تحویل داده ایم.
در ابتدای این جلسه تمامی حاضران و فعالان بخش خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص عملکرد یکساله وزارت ارتباطات پرداختند و سپس معاونین وزیر به برخی پاسخ دادند. تردیدها و سوالات
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
سرمایه گذاری بی سابقه ای برای نوسازی و توسعه شبکه ارتباطی انجام شده است
وی در این دیدار با بیان اینکه سرمایه گذاری بی سابقه ای در این دولت برای نوسازی و توسعه شبکه ارتباطی صورت گرفته است، گفت: آقای رئیس جمهور نیز در نشست خبری خود اشاره کردند که جدا از بودجه سالانه وزارت ارتباطات، تا پایان دولت فقط برای پروژه فیبر نوری FTTx برای منازل و مشاغل بیست هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
به گزارش ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «عیسی زارع پور» وزیر ارتباطات در هفته دولت با فعالان بخش خصوصی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدار کرد.
وی افزود: در گذشته در لایه دسترسی فقط در حوزه شبکه ارتباط سیار اقدامات خوبی انجام شده که جای تقدیر و تشکر دارد اما در همین لایه دسترسی و در منطقه ثابت به دلیل عدم تعادل توسعه، وضعیت بسیار بدی داریم و در هر رتبه بندی کشور ما رتبه خوبی در این زمینه ندارد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: در عین حال توسعه دسترسی روستایی در دستور کار این دولت قرار دارد و طی ده ماه گذشته بیش از دو هزار روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات وصل شده اند و در طول هفته از سوی دولت، نزدیک به 400 روستای جدید نیز وصل خواهد شد. قول داده ایم تا پایان شهریور ماه سال آینده تمامی روستاهای بالای 20 خانوار را به شبکه ارتباطی متصل کنیم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: وقتی گفته می شود زیرساخت های شبکه ارتباطی کشور فرسوده و نیازمند نوسازی است، امری بدیهی و غیر قابل کتمان است. لایه بین استانی است که در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت است و در نهایت دروازه های اینترنت تشکیل می شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه در حال حاضر سوئیچ هایی با قدمت بیش از 20 سال در برخی از استان ها در مخابرات مورد استفاده قرار می گیرند، گفت: اگر لایه دسترسی را تا حد امکان توسعه دهیم و یا ظرفیت درگاه اینترنت کشور را ده افزایش دهیم. تا زمانی که برای لایه انتقال ظرفیت ایجاد نکنیم، توسعه توسعه یافته هیچ تاثیر و فایده ای ندارد.
زارع پور در ادامه با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید به منظور کسب رضایت نهایی مشترک در حال برنامه ریزی برای دستیابی به یک شبکه پرسرعت و پایدار برای تمامی لایه های شبکه ارتباطی هستیم، گفت: جدا از توسعه و نوسازی لایه انتقال. لایه دسترسی نیز با پروژه ملی در حال توسعه است. پیگیر فیبر نوری برای منازل و مشاغل هستیم و در عین حال تا پایان سال 70 درصد افزایش ظرفیت شبکه مادر مخابراتی کشور را داریم.
زارع پور ادامه داد: در ده سال گذشته در لایه تحکیم اتفاق خاصی ندیده ایم. در این لایه متولی اصلی یعنی شرکت مخابرات ایران اذعان دارد که وضعیت در برخی استان ها به مرز بحران رسیده است. چرا که در سال های گذشته به جز دو سه استان سرمایه گذاری برای نوسازی و توسعه در لایه تحکیم اتفاق نیفتاده است و این موضوع قابل کتمان نیست.
تحریریه ICTNN شبکه خبری