وی ادامه داد: معتقدیم دولت باید خدمات اساسی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه کند و این مهم است که عموم مردم وارد شوند و در سایر امور از جمله نظارت و تعرفه از کمک صنف استفاده کنند.
«صادق عباسی شاهکوه» در پاسخ به درخواست اعضای نظام صنفی مبنی بر تفویض برخی امور به این نهاد، گفت: در آیین نامه سعی شده تا حد امکان وارد حوزه تعرفه خدمات نشود. البته این به معنای کنار گذاشتن این رشته نیست. نظام صنفی رایانه یکی از نهادهایی است که می تواند در زمینه تعرفه کمک کند. در واقع هدف ارائه خدمات شایسته به مردم با قیمت منصفانه است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: وظیفه اصلی رگولاتوری این است که خدمات مناسب و مقرون به صرفه به مردم ارائه شود و در این راستا فعالان بخش خصوصی نقش اساسی دارند. “
وی با اشاره به اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بخش خصوصی حمایت می کند، تاکید کرد: رگولاتوری علاوه بر تعهداتی که در قبال دولت دارد، وظیفه حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع فعالیت آن را بر عهده دارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به درخواست کمیسیون اینترنت و انتقال داده ها مبنی بر افزایش تعرفه خدمات در این زمینه گفت: در سال های اخیر افزایش تعرفه خدمات ICT صورت نگرفته است و با ادامه در این فرآیند خدمات با کیفیت ارائه خواهد شد.» این امکان وجود ندارد. در چند سال گذشته علیرغم توسعه مطلوب تلفن همراه در کشور، کیفیت خدمات نیز تحت تاثیر قرار گرفته است، زیرا قدرت سرمایه گذاری اپراتورها به دلیل ثبات تعرفه ها کاهش یافته است.
عباسی شاهکوه با اشاره به عدم سرمایه گذاری جدی در حوزه ارتباطات ثابت در سال های اخیر تصریح کرد: سیاست وزیر ارتباطات در دولت جدید توسعه 20 میلیون پورت اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری است. جلو شمرد. وی افزود: یکی از موانع توسعه ارتباطات ثابت از منظر فعالان بخش، هزینه بالای استفاده از امکانات شهرداری ها و وزارت نیرو در توسعه شبکه و ارائه خدمات است که در حال حاضر در تلاش هستیم تا آن را بررسی کنیم. و تعرفه را تصویب کند تا این خدمات به درستی در اختیار کاربران قرار گیرد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات با اشاره به درخواست نظام صنفی مبنی بر استفاده از ظرفیت های فکری و مشورت با نهاد در تدوین مصوبات و آیین نامه ها، افزود: مبنای کار نظارتی استفاده از ظرفیت فکری و نهادهای صنفی و بخش خصوصی است. نمایندگان مصوبات پس از تشکیل جلسات کمیسیون های فرعی تخصصی با حضور نمایندگان بخش خصوصی و نظرسنجی تخصصی فعالان این حوزه تدوین و در دستور کار کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات قرار می گیرد.
عباسی شاهکوه در خصوص درخواست همکاری نظام صنفی در تدوین و اصلاح آیین نامه تصویب تجهیزات حوزه ICT گفت: از اظهار نظر در مورد چارچوب تدوین شده و نحوه ارائه خدمات به نحو مطلوب استقبال می کنیم. .
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
تحریریه ICTNN شبکه خبری