توسعه مرکز بین المللی IXP در مرکز خدمات ارتباطی بین المللی شهید فخری زاده و مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی با ظرفیت 4 ترابیت بر ثانیه و افزایش ظرفیت مراکز تبادل داده داخلی از 6 ترابیت بر ثانیه به 24 ترابیت بر ثانیه در 6 ماه از جمله این موارد است. اهداف مهم این پروژه
اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) در بیانیهای به مناسبت این روز ابراز امیدواری کرد که ابتکارات و نوآوریهای متمرکز بر فناوریهای دیجیتال، کیفیت زندگی سالمندان را در سراسر جهان بهبود بخشد. این اتحادیه «فناوری های دیجیتال برای سالمندان» را شعار سال 2022 اعلام کرد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش ICTNN، روز جهانی مخابرات از سال 1969 هر ساله در 17 می مصادف با تأسیس اتحادیه بین المللی مخابرات و امضای اولین کنوانسیون بین المللی مخابرات در سال 1865 در پاریس برگزار می شود.
به گزارش ICTNN، توسعه مرکز تبادل بین المللی ترافیک «شهید فخری زاده» با ظرفیت 4 ترابیت بر ثانیه و توسعه ظرفیت مراکز مبادلات داخلی 18 ترابیت بر ثانیه در روز جهانی ارتباطات با حضور وزیر ارتباطات ارتباطات و فناوری اطلاعات در پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
ارتقای جایگاه شرکت زیرساخت در عرصه بین المللی، ارائه خدمات و افزایش ظرفیت در دسترس اپراتورهای داخلی و خارجی، تمرکززدایی از امنیت اطلاعات و کیفیت خدمات، کاهش قیمت توزیع و دسترسی پایدار به محتوای داخلی، صرفه جویی از دستاوردهای این پروژه است. پهنای باند وی در داخل به ضرورت تبدیل ایران به یک هاب منطقه ای و تسهیل دسترسی سریع مشتریان به شبکه ملی اشاره کرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری