بر اساس گزارش روز چهارشنبه ICTNN از سازمان حسابرسی ساترا (ساترا) ، نشست هم اندیشی بین پروژه “حفاظت از کاربران فضای مجازی” بین ساترا و صدا و رسانه برگزار شد.
مدیرکل مجوز و امور رسانه ای ساترا در این رسانه ویژگی ها و اهداف این جلسه و همچنین دیدگاه ساترا در این مورد را توضیح داد.
“محمد رسول حاج آغلی” گفت که ساترا به عنوان یک نهاد نظارتی تخصصی درباره طرح “حمایت از کاربران فضای مجازی” نظراتی دارد. و بعید است اصل طرح نادیده گرفته شود. اما باید توجه داشت که این طرح قابل اصلاح است و کمیسیون های خاصی برای این منظور تشکیل شده است.
در مدیرکل مجوز و امور رسانه ای ساترا افزود: “ما در ساترا به دنبال ارائه نظر تخصصی به کمیسیون ویژه پارلمانی هستیم ؛ بر این اساس و با توجه به دغدغه همیشگی خود ، از بسترهای فعال و تخصصی که در این زمینه فعالیت می کنند دعوت کرده ایم تا مبادله کنند. دیدگاه ها و نگرانی های آنها در زمینه فعالیت ما و در نهایت نتیجه و خروجی این جلسه را بشنوید. ارائه ساترا بله به عنوان نظر تخصصی کمیسیون ویژه مجلس
وی گفت: “رویکرد ما در ساترا مشورتی است.” در این دسته ، در نهایت به نتیجه ای می رسیم که در نام ساترا منعکس شده است و می گوییم که این نتیجه گیری با مشورت با سکوها انجام شده است.
ساترا قصد دارد انرژی را از خارج به طراحی تزریق کند
مشاور رئیس ساترا این جلسه را یک شروع دانست و گفت: چند دسته تنظیم کننده به عنوان یکی از ضروریات اجرای “طرح حفاظت از کاربران فضای مجازی” هستند و ادامه داد: “همه اصل موضوع را پذیرفته اند تا هر گونه رسانه هایی که صد هزار بازدید داشته باشند مستقیماً با این کمیسیون ارتباط خواهند داشت. خدمات کاربردی و تعاریف بازی م effectiveثر در این زمینه وجود دارد و هر پلتفرم به طور مستقیم با کمیسیون امور خود ارتباط برقرار می کند.
حسین “حسین میرزاپور” افزود: در واقع این پروژه در حال ایجاد یک فوق العاده است و شورای عالی فضای مجازی کاربر اصلی این پروژه است. شورا در حال ایجاد ضمانت اجرایی برای خود است. وقتی ساترا در نوشتن طرح دخالت نکرد و اکنون این طرح در کمیسیون ویژه پارلمان است ، بدین معنی است که ساترا قصد دارد از خارج انرژی را به این طرح تزریق کند.
در ادامه این نشست ، رسانه های صوتی و تصویری همه جانبه نگرانی های خود را در مورد احتمال محدودیت های کاری پس از اجرای پروژه ، رویکرد تجویزی پروژه ، عدم آگاهی از جزئیات پروژه و … ابراز کردند. بر.
به گزارش ICTNN ، طرح “حمایت از حقوق کاربران و خدمات اولیه مورد استفاده در فضای مجازی” عنوان یکی از بحث برانگیزترین طرح های چند سال اخیر در ایران است که در مجلس یازدهم مورد بررسی قرار می گیرد. این طرح با واکنش گسترده کاربران ، مقامات و حتی برخی نمایندگان مجلس روبرو شده است. طرفداران پرونده وی در تلاش بوده اند تا متن واقعی این بیانیه را به صورت آنلاین در دسترس قرار دهند.
این طرحی که برای اولین بار در 27 ژوئیه پس از کش و قوس های فراوان با عنوان «حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی و سازماندهی شبکه های اجتماعی» به مجلس معرفی شد ، تا به امروز مورد توجه و واکنش قرار گرفته است.
طراحان طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات اولیه برنامه های کاربردی فضای مجازی ، در فصل اول این طرح مفاهیم عنوان این طرح را در دو مقاله توضیح داده اند. در بخشی دیگر از طرح ، طراحان آخرین طرح قانونگذاری نحوه نظارت بر فضای مجازی را توضیح دادند. بر اساس این طرح ، نظارت به کمیسیون جدید واگذار می شود. تعیین شرایط و ضوابط فعالیت پیام رسان های خارجی یکی از مهمترین فصول این طرح است که دغدغه اصلی جامعه است زیرا نمایندگان آن را در ماده دوم این طرح مشخص کرده اند؛ فعالیت رسانه های م foreignثر خارجی و داخلی منوط به تأیید هیئت سازماندهی و نظارت است. در غیر این صورت ، فعالیت آنها در کشور غیرقانونی است و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است دسترسی آنها را مسدود کند.
این طرح برای رسیدن به قانون راه درازی در پیش دارد و نیاز به موشکافی فراوان دارد ، اما اغلب واکنش های انتقادی به آن همچنان ادامه دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات