حکیمی فر گفت: اقلامی مانند یخچال و فریزر ، لامپ ، قفل درها که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند ، از اینترنت اشیا برای ارتباط با یکدیگر و سایر دستگاه هایی که دارای این ظرفیت هستند استفاده می کنند.
وی در مورد شهر هوشمند گفت: در شهر هوشمند تمام تلاش ما این است که اطلاعات لازم را بدست آوریم و پس از طبقه بندی ، در اختیار مدیران شهر قرار دهیم و در مرحله بعد ، آن را در اختیار شهروندان قرار دهیم و در شهر هوشمند حضور پیدا کنیم. شهر “.
مدیرعامل شرکت دانشبانیان در ادامه با بیان اینکه کنترل گرمایش و تهویه مطبوع خانه برای ما مهم است ، اظهار داشت: خانه های هوشمند و هوشمند علاوه بر صرفه جویی در انرژی ، سرعت بخشیدن به کار و یکپارچه سازی این سیستم ها با یکدیگر ، مزایای اصلی خانه ها. ”در سیستم هایی که طراحی کرده ایم ، نیازی به افزودن یا از بین بردن کابل ها نیست.
مدیرعامل شرکت دانشبانیان ادامه داد: “برای ایجاد یک شهر هوشمند در مقیاس بزرگ ، ما به زیرساخت هایی در جامعه نیاز داریم و از آنجا که ایجاد چنین زیرساخت هایی می تواند بسیار گران باشد ، برای بازسازی شهر ، ما کل آن را به صورت قطعاتی جابجا می کنیم.
حکیمی فر به خانه های هوشمند اشاره کرد و گفت: خانه های هوشمند یکی از جذاب ترین مناطقی است که امروزه توجه عموم را به خود جلب کرده است ، زیرا خانه ها دارای دستگاه های هوشمند یا سیستم های کنترل پیشرفته هستند که هدف اصلی آنها اطمینان از ایمنی ، آرامش ، راحتی و انرژی است. کارآیی. در طول روز بر اساس حضور یا عدم حضور ساکنان است.
مدیرعامل شرکت دانشبانیان افزود: “در صنعت IoT ساختمان ، ما سعی می کنیم بتوانیم از طریق تلفن و اینترنت با اشیاء بی جان ارتباط برقرار کنیم. وقتی در خانه نیستید ، فناوری اینترنت اشیا می تواند اشیاء خانگی شما را به یک کامپیوتر قدرتمند تبدیل کند که قادر به انجام وظایفی مانند اندازه گیری ، تجزیه و تحلیل ، انتشار اطلاعات و انتقال اطلاعات است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به نقل از صندوق نوآوری ، مدیرعامل شرکت دانشبانیان ضمن تشکر از صندوق نوآوری به عنوان حامی راه اندازی ها ، شرکت های نوپا و دانش بنیان ، گفت: شرکت ما از خدمات صندوق نوآوری در تسهیلات و اخذ تضمین می کند. ”
به گزارش ICTNNدکتر روح الله حکیمی فر ، مدیرعامل دانش بنیان می گوید: “شرکت ما در زمینه طراحی و تامین تجهیزات و سازه های هوشمند با تأکید بر اینترنت اشیا ، یکپارچه سازی و بهبود شهر و خانه های هوشمند فعالیت می کند.”
وی با اشاره به اینکه این شرکت دارای یک مرکز کنترل حرفه ای و یکپارچه است گفت: با توجه به اینکه یکی از چالش های موجود در حوزه هوش مسئله جزیره بودن کار است ، این بدان معناست که هر جسم یا انرژی کاربرد جداگانه ای دارد ، در مرکز کنترل مجموعه ما نیازهای یک خانه را در اختیار افراد دارای برنامه قرار می دهیم.
وی خانه هوشمند را شامل امنیت ، انرژی ، سرگرمی ، پارکینگ ، لوازم خانگی ، نور و روشنایی ، دسترسی ، مراقبت از گیاهان ، گرمایش ، تهویه مطبوع ، تهویه مطبوع و غیره دانست. اما امروز ، با اینترنت اشیاء ، می توانیم از طریق اینترنت با همه چیز ارتباط برقرار کنیم.
حکیمی فر درباره صادرات محصولات این شرکت نیز گفت: تمام تلاش ما توجه به صادرات است تا شاهد کاهش خروج ارز به کشور باشیم و جایگزین مناسبی برای محصولات باشیم. خارجی ها.
وی اولین سطح هوش شامل استفاده از برنامه ها و تلفن ها و سطوح دوم و سوم را از طریق پست صوتی و هوش مصنوعی اعلام کرد و گفت: “در سطح دوم ما از طریق پیام های صوتی با اشیا صحبت می کنیم و در سطح سوم ، از طریق هوش مصنوعی و یادگیری. “ما به شدت به دنبال اشیاء برای ارتباط با یکدیگر هستیم ، اما عموم مردم از خانه های هوشمند اطلاعات کافی ندارند.
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ، یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ارائه امکانات و سازه های هوشمند شهری با تمرکز بر اینترنت اشیا ، ادغام و هوشمندی شهرها و خانه های هوشمند در کشور شده است.
حکیمی فر گفت: ما معتقدیم که تا سال 2025 می توانیم با بیش از 15 شی با تلفن ارتباط برقرار کنیم.
وی افزود: ما عراق را به عنوان کشوری پایلوت برای صادرات می بینیم و اکنون صادرات محصولات خود را در بسته های کوچک آغاز کرده ایم و امیدواریم همه اقشار جامعه از مزایای خانه های هوشمند بهره مند شوند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری