برخی رسانه ها تصمیم شیائومی برای قفل کردن گوشی های خود را به سیاست آمریکا نسبت می دهند و می گویند که واشنگتن به شرکت چینی فشار آورده است تا گوشی ها را در این کشورها و مناطق ممنوعه قفل کند. سخنگوی شیائومی همچنین پاسخ داد که این شرکت موقتاً برخی تلفن های هوشمند را قفل کرده است تا از احتمال قاچاق که می تواند ایمنی کاربران و حقوق مصرف کننده را تحت تأثیر قرار دهد جلوگیری کند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
به گزارش ICTNN ، پس از انتشار خبر گوشی های شیائومی قفل هستند سخنگوی این شرکت چینی اخبار را در کوبا و به دنبال آن کشورهایی که توسط آمریکا تحریم شده اند به طور ضمنی تکذیب کرد و به گلوبال تایمز گفت که گزارش هایی مبنی بر قفل شدن گوشی های شیائومی در کشورها و مناطقی مانند کوبا ، ایران ، سوریه و کره شمالی گزارش شده است. بازار خاصی را هدف قرار نمی دهد ، بلکه یک سیاست منطقه ای با هدف جلوگیری از قاچاق بازار خاکستری و حفظ امنیت داده های کاربران است.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
سخنگوی شیائومی گفت که این شرکت موقتاً برخی تلفن های هوشمند را قفل کرده است تا احتمال قاچاق کالا به بازار خاکستری را بررسی کند و اکنون که تحقیقات کامل شده است ، قفل دستگاه ها باز می شود.
این بیانیه در حالی منتشر شده است که برخی رسانه ها در روزهای اخیر گزارش داده اند که سازنده چینی تلفن های هوشمند خود را در کشورهایی که نمایندگی رسمی ندارند قفل کرده است. سیاست صادرات شیائومی به مشتریان خود اجازه نمی دهد محصولات این شرکت را به کشورهای تحریم شده صادر کنند ، با این حال ، در سال های اخیر بازار خاکستری پدیدار شده است و برای برخی از مشتریان متداول است که دستگاه های شیائومی را در یک دامنه خریداری کرده و از آنها در حوزه های دیگر استفاده کنند. به
در نیمه دوم سال 2021 ، شیائومی در رتبه دوم فروش جهانی گوشی های هوشمند قرار گرفت. این اولین بار است که این امر به دلیل رشد گسترده تلفن های همراه این شرکت در بازارهای خارج از چین اتفاق می افتد. شیائومی همچنین 15 درصد از بازار تلفن های هوشمند کوبا را در اختیار دارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری