وی گفت: نکته دیگر این است که این عملیاتی بود که دشمن با آن سعی داشت مردم را تحریک کند. این امر توطئه های دشمن را که در عرصه رسانه دنبال می کرد خنثی کرد اما هوشمندی مردم نیز در این امر بسیار مؤثر بود که در واقع این توطئه را خنثی کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه این برنامه چهار مرحله ای تنها در مرحله اول به هدف خود رسید، افزود: با سرعت عمل نهادهای متولی، ظرف چند ساعت خدمات سوخت رسانی به صورت دستی به مردم ارائه شد. ” سپس بلافاصله به اورژانس رفتیم. به این ترتیب بخش های مختلف به صورت مرحله به مرحله بررسی و به سیستم متصل شدند. محله نهایی، امنیت و حفاظت نهایی است که در حال حاضر در حال انجام است.
به گزارش ICTNN، سردار غلامرضا جلالی روز سهشنبه در گفتوگو با سازمان پدافند غیرعامل در جمعبندی ابعاد فنی حمله سایبری به سامانه سوخت کشور گفت: بررسیهای اولیه نشان داد که طرح حمله سایبری دشمن به سوخت. سیستم مدیریت یک حمله سایبری ترکیبی مشتمل بر چهار مولفه است؛ بخش اول سایبری مبتنی بر دشمن با استفاده از ضعف ها و آسیب پذیری های ذاتی سیستم سوخت، بخش دوم قطع شدن سیستم سوخت رسانی و عدم امکان خدمت رسانی به مردم. وی در قسمت سوم به دنبال استفاده از ظرفیت رسانه های بیگانه برای تحریک مردم و سپس دعوت مردم به اعتراض، شورش و آشوب بود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: بررسی های فنی این حادثه توسط کارشناسان سازمان پدافند غیرعامل کشور تکمیل و طی نامه ای به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی، پرونده برای سیر مراحل قانونی مختومه شد. این مسیر را ادامه دهید تا اتخاذ شود، ارسال شود.
به گفته سردار جلالی، برنامه ایمن سازی دائمی و بازطراحی و معماری مجدد سیستم سوخت در حال انجام است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
سردار جلالی با بیان اینکه این نقطه ضعف را به نقطه قوت تبدیل خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: به عبارتی در معماری جدید سیستم مدیریت سوخت قطعا نقاط ضعف را برطرف می کنیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری