این اقدامات در راستای تلاشهای دولت برای تشویق شرکتهای چینی برای تقویت صنعت تراشه است که دههها از اقتصاد ایالات متحده و آسیای شرقی عقب است.
به گزارش رویترز، دولتها و کسبوکارها در سراسر جهان در پی کمبود تراشههای جهانی پس از بحران کووید 19 که بخش تولید را تحت تأثیر قرار داد، تلاش میکنند تا تولید نیمهرسانا را افزایش دهند.
هر دو شرکت سرمایه گذاری زیادی در تجارت تراشه کرده اند. علاوه بر تراشه Marie Silicon X، اوپو یک تراشه مدیریت انرژی نیز توسعه داده است که برای برخی از شارژرهای خود استفاده می کند. Vivo همچنین در ماه سپتامبر اعلام کرد که یک تراشه ISP را توسعه داده است که از آن در تلفن های خود استفاده خواهد کرد.
نیاز به ساخت تراشه های بومی سال گذشته پس از اعمال تحریم های ایالات متحده علیه هوآوی و ممنوعیت فروش قطعات کلیدی ایالات متحده به این شرکت آشکار شد. تحریم ها واحد گوشی های هوشمند هواوی و همچنین واحد تراشه سیلیکونی آن را فلج کرد. هوآوی زمانی که با محصولات کوالکام رقابت می کرد در حال ساخت پردازنده برای گوشی های هوشمند بود.
به گفته شرکت تحقیقاتی Canalys، Oppo یکی از بزرگترین برندهای گوشی هوشمند در چین است که حدود 21 درصد از بازار داخلی را در سه ماهه سوم سال 2021 به خود اختصاص داده است. این شرکت متعلق به BBK Electronics است که برند گوشی هوشمند Vivo را نیز در اختیار دارد. این دو شرکت برای مشتری رقابت می کنند اما یک زنجیره تامین مشترک دارند.
شرکت چینی گوشی های هوشمند Oppo از تراشه جدیدی که توسط خود این شرکت ساخته شده است رونمایی کرد.
به گزارش ICTNN، این تراشه که Marie Silicon X نام دارد، یک تراشه NPU است که تصاویر را برای ویدیوها و تصاویر ضبط شده در گوشی های هوشمند بهبود می بخشد. این تراشه با استفاده از فناوری شش نانومتری TSMC تایوان ساخته شده است و در سری جدید گوشی های هوشمند Find X که در اوایل سال 2022 وارد بازار می شود، استفاده خواهد شد.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات