تمامی شرکتهای منتخب فین تک (استارتاپهای حوزه فناوری مالی) در هر دو فاکتور درآمد، سرمایه گذاری و تعداد کارکنان رشد داشته و سایر شرکتهای IT مورد بررسی در طی بحران به وجود آمده کرونا از طریق گسترش فعالیت های خود از طریق بستر دورکاری بدون تغییرات زیادی در حوزه منابع انسانی یا تعدیل بسیار محدود افزایش درآمدی را تجربه کردهاند.
نکته قابل توجه در خصوص شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات افزایش چشمگیر سرمایه گذاری این شرکتها بوده است که نویدبخش رشد درآمدی بیشتر در بازار IT طی سالیان آتی است.
همچنین شرکتهای FCP (ارتباطات ثابت) نیز در کنار جذب نیروی انسانی، رشد درآمدی را تجربه کردهاند. روند سرمایهگذاری در شرکتهای انتقال داده جهش چشمگیری را نشان میدهد. همچنین به نظر میرسد در ۲ سال آینده سرمایهگذاریهای صورت گرفته باعث افزایش درآمد این شرکتها شود. در بررسی شرکتهای تولید تجهیزات نیز افزایش تولید در طی دوران پاندمی مشاهده میشود.
بر اساس گزارشی که از سوی این معاونت منتشر شده، اپراتورهای مخابراتی ۱۵۹ میلیون مشترک دارند و متوسط رشد درآمدی آنها ۳۵درصد است. آنها با میانگین رشد ۸۰ درصدی در سرمایهگذاریها در کنار استمرار و دسترسپذیری به خدمات علیرغم رشد مصرف به وجود آمده ناشی از پاندمی و راهاندازی آزمایشی شبکه نسل پنجم ارتباطات موبایلی، در طی دوران همه گیری کرونا عملکرد مطلوبی داشتهاند.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات با انتشار گزارشی، عملکرد شرکتهای حوزه ICT در دوران پاندمی کرونا را تحلیل کرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری