وزیر ارتباطات در مورد برنامه این وزارتخانه در خصوص شبکه ملی اطلاعات گفت: تصمیم گرفته ایم تا چهار سال آینده فیبر نوری را برای خانه های جداگانه قطع کرده و یک پروژه فیبر را در خانه اجرا کنیم تا کاربران بتوانند سرعت ضرب را تجربه کنند.
وی گفت: “شبکه ملی اطلاعات یک پروژه بزرگ است که بخشهایی از آن در هشت سال گذشته انجام شده است ، اما اگر بخواهیم اطلاعیه های شورای عالی فضای مجازی در مورد شبکه ملی اطلاعات و تصمیم شورا در سال گذشته در مورد طرح جامع شبکه ملی اطلاعات ، که 53 پروژه تعریف شده است این پروژه بر اساس وزارت ارتباطات است ، شاید حدود 35 تا 40 درصد پیشرفت داشته باشد. افق تکمیل شبکه ملی 1404 است ، اما ما سعی می کنیم شبکه ملی را تکمیل کنیم شبکه اطلاعات در دو تا سه سال آینده
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی خاطرنشان کرد: اخیراً با بازگشایی مدارس شاهد افزایش ترافیک بوده ایم و به دنبال زیرساخت هایی هستیم که مناسب سازی شود و بتوانیم ظرفیت را افزایش دهیم.
وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر کل تردد کشور پنج ترابایت است و از نظر ظرفیت مشکلی نداریم. کار بر روی ترافیک بین المللی نیز در حال انجام است.
وی افزود: یکی موضوع تحریم ها و دیگری افزایش هزینه هایی است که اپراتورها نتوانسته اند سرمایه گذاری لازم را برای توسعه آنها انجام دهند.
زارع پور افزود: در دولت سیزدهم حداکثر استفاده را از ظرفیت سکوها برای بهبود زندگی مردم می بریم. نگاه ما به فضای مجازی مشروعیت بخشیدن به آن است. زندگی همه افراد از تحصیل تا خرید ، اقتصاد و اشتغال بر اساس این فضا است و به همین دلیل این فضا باید شفاف باشد تا حقوق مردم رعایت شود.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: یکی از دستاوردهای پس از تحریم این است که بسیاری از محصولات صنعت مخابرات بومی سازی شده است و امیدواریم بحث توسعه در کشور را با جدیت بیشتری دنبال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: محصولات ما در مقایسه با نمونه های مشابه خارجی هیچ کمبودی ندارند و حتی می توانیم این محصولات را به خارج از کشور صادر کنیم.
به گزارش ICTNN ، عیسی زارع پور روز جمعه در حاشیه کنفرانس ظرفیت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در مورد کندی اینترنت و مشکلاتی که کاربران بارها در فضای مجازی از آنها انتقاد کرده اند ، صحبت کرد و افزود: ما مشکلی بزرگتر از کندی اینترنت و آن این است که در چند سال گذشته ، سرمایه گذاری لازم برای توسعه در بخش ارتباطات به دلایل مختلف انجام نشده است.
زارع پور در مورد غیبت خود در شبکه های اجتماعی گفت: من هرگز نگفته ام که اهل رسانه نیستم و این کلمه در بین کاربران بی جا بوده است. من از پیام رسان های قانونی استفاده می کنم ، من وزیر جمهوری اسلامی هستم و باید از قانون اطاعت کنم.
زارع پور تاکید کرد: برای این کار باید برنامه ریزی مناسبی توسط دستگاه های پی در پی از جمله وزارتخانه های ارتباطات ، سکوت و اقتصاد انجام شود تا شاهد حضور محصولات ایرانی در بازار خارجی باشیم.
زارع پور تصریح کرد: موضوع دیگری که بعد از تحریم ها درگیر آن شدیم مربوط به شیوع کرونا است. کرونا صنعت فناوری را غافلگیر کرد. به دلیل این ویروس ، نیاز کاربران اینترنت در گذشته چندین برابر شده است ، و این در حالی است که شبکه برای این ترافیک بالا ظرفیت سازی نمی کند.
وی در پاسخ به این س whetherال که آیا تلاشی برای حذف فیلترینگ شبکه های اجتماعی انجام می شود یا خیر ، افزود: تصمیم گیری در مورد فیلتر یا عدم فیلتر شدن بسترها دارای کارگروه خاصی است که وزارت ارتباطات در آن عضو است. تصمیم گیری با ما نیست ، اما اینطور نیست که ما اختیار نداریم ، ما یک عضو هستیم.
وی افزود: با تکمیل شبکه ملی اطلاعات ، یک شبکه با ظرفیت بالا در داخل کشور خواهیم داشت تا وقتی به ارتباطات بین المللی متصل می شویم حداکثر ظرفیت را داشته باشیم.
زارع پور افزود: ما ظرفیت های بسیار خوبی در تولید محصولات مرتبط با حوزه ارتباطات در کشور داریم. از تجهیزات پایانی مانند مودم گرفته تا تجهیزات شبکه انتقال ، انواع سوئیچ های مخابراتی و نوری ، تجهیزات لایه های مختلف تا عملکرد مراکز داده ، ظرفیت زیادی در کشور وجود دارد که می توان از آن برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و افزایش استفاده کرد. کیفیت ارتباط
تحریریه ICTNN شبکه خبری