سجادی با تاکید بر اینکه نهادهای نظارتی نیز باید برای تسریع در اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند، تاکید کرد: کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی از تمامی اعضا و حضور مشاغل خصوصی، اتحادیه های صنفی و انجمن های مرتبط به آسیب شناسی دعوت می کند. این طرح باعث بهبود عملکرد سندباکس ها در کشور و اصلاح اسناد پس از بررسی کارشناسی می شود.
سجادی گفت: تاکنون 11 درخواست به کارگروه ارسال شده که 2 طرح تصویب و مراحل اجرایی را طی می کند. البته با چالش هایی مواجه است که نیاز به اصلاح فرآیندها دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: وزارت اقتصاد و دارایی در این جلسه پیشنهاداتی را برای بررسی فرآیندهای داخلی کارگروه مربوطه که این وزارتخانه در آن مستقر است ارائه کرد که بررسی شد و مقرر شد ماده واحده برای تسهیل در فعالیت ارائه شود.
به گزارش ICTNN از مرکز ملی فضای مجازی، «سیدهادی سجادی» معاون مقررات و اقتصاد مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به مصوبه هشتاد و هشتمین جلسه کمیسیون عالی تنظیم مقررات این مرکز در خصوص دستورالعمل ایجاد مدیریت یکپارچه. محیط آزمایشی کسب و کارهای نوآور در فضای مجازی سندباکس) گفت: کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز با توجه به چالش های اجرایی این طرح با هدف تسهیل در توسعه کسب و کارها و ایده هایی که نداشتند اقدام به اصلاح و آسیب شناسی این طرح کرده است. مقررات و سازوکارهای خاص برای صدور مجوز و حمایت در کشور.
دبیر کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی کشور در تشریح دستورالعمل ایجاد مدیریت یکپارچه محیط های آزمون مقررات نوآورانه کسب و کار فضای مجازی (سند باکس) گفت: بسیاری از کشورها از روش سندباکس برای تسهیل فرآیند کسب و کارهای نوآور استفاده می کنند. آیین نامه ای که در ایران تحت عنوان دستورالعمل ایجاد مدیریت یکپارچه محیط های آزمون تنظیم مقررات کسب و کارهای نوآورانه در فضای مجازی با ایجاد دبیرخانه و کارگروهی در وزارت اقتصاد و دارایی انجام شده است.
وی افزود: پس از تصویب و ابلاغ، کارگروهی متشکل از ذینفعان بخش خصوصی و دولتی در وزارت اقتصاد و دارایی تشکیل و پورتال مربوطه راه اندازی شد تا متقاضیان بتوانند طرح های خود را ارائه کنند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری