آموزش مجازی که ناشی از محدودیت های عروق کرونر است، کودکان را از سنین پایین مجبور به حضور در فضای مجازی کرده است و خانواده به عنوان کوچک ترین واحد اجتماعی، بیش از پیش از فرزند خود در دنیای جدید احساس سنگینی می کند.
در این راستا خانواده های موفق تری نسبت به فضای مجازی، وظایف و مسئولیت های خود آگاه شده و نوع جدید زندگی را به بهترین نحو مدیریت خواهند کرد.
در تنظیمات دستگاه های تلفن همراه، بخشی به نام Digital Wellbeing و کنترل های والدین (ترجمه های مختلف دارای ترجمه های متفاوت در مدل های مختلف گوشی هستند) وجود دارد که تجزیه و تحلیل دقیق مصرف کاربر را ارائه می دهد و قابلیت اعمال محدودیت های زمانی و حجمی را دارد. تمام نرم افزارها
مراقبت های فیزیکی: استفاده بیش از حد از وسایل الکترونیکی منجر به عوارض فیزیکی خواهد شد. ضعف چشم، آسیب نخاعی و انحراف استخوان از مهم ترین عارضه ها هستند. این مشکلات که اغلب از دوران کودکی و نوجوانی شروع می شود، در آینده زندگی فرد را مختل می کند. بر این اساس خانواده ها باید مراقبت های لازم را برای پیشگیری و اقدامات اصلاحی انجام دهند. به عنوان مثال می توان به بازی با خمیر برای تقویت انگشتان دست و تمرینات مراقبت از چشم اشاره کرد.
از زمان شروع بیماری عروق کرونر قلب و محدودیت های ناشی از آن، فضای مجازی همه گروه های سنی را چندین برابر سریعتر تحت تاثیر قرار داده است. فضایی پر از فرصت و تهدید.
بالاخره فضای مجازی دنیایی بی نهایت است که هر ساعت و دقیقه بر سهم و جذابیت خود در زندگی روزمره می افزاید. برای استفاده از این حوزه باید در دستان والدین و در دستان فرزندان خود باشید و با هم این مسیر را بالا و پایین کنید.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
توانایی نقد محتوا: مهمترین ضایعه عصر حاضر گفتگوی خانوادگی است. آمارها حاکی از کاهش شدید میزان گفتار در خانواده ها است. اگر محتوایی را مناسب یا نامناسب می دانیم، باید بتوانیم در مورد آن با یکدیگر صحبت کنیم و آن برنامه، پست یا بازی را نقد کنیم. فرزندان ما با انبوهی از مطالب روبرو هستند که قطعاً توانایی تشخیص خوب و بد را ندارند، بنابراین باید فضایی ایجاد کنیم که بتوانند با خانواده خود صحبت کنند و معیارهای محتوای مناسب را شناسایی کنند.
کسب مهارت: حضور در فضای مجازی فقط نیاز به سواد ندارد یا لازم نیست در این زمینه متخصص باشید تا بتوانید با درایت در آن حضور پیدا کنید، بلکه باید مهارت های مورد نیاز در این فضا را کسب کنیم. برای همه موارد فوق، مهارت هایی وجود دارد که می توان با آنها ارتباط لازم و مؤثر با کودکان برقرار کرد.
آشنایی با ابزارهای کنترلی: ابزارهای متعددی برای نظارت و کنترل حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی وجود دارد که والدین باید از آنها آگاه باشند. فعال کردن جستجوی ایمن در موتورهای جستجو یکی از آنهاست. همچنین اپراتورهای تلفن همراه هر کدام یک کد دستوری دارند که با شماره گیری آن سیم کارت تبدیل به سیم کارت کودک و نوجوان می شود و تنها با تدابیر خاصی در آن محدوده سنی کار می کند. بسیاری از پلتفرمها، مانند سرویسهای پخش ویدئو، به کودکان اجازه قفل و محدود کردن را نیز میدهند.
همراهی کودک: در عصر حاضر، نگاه پلیس، مچ و پادگان قطعا کارساز نخواهد بود و شکست خواهد خورد. پس باید فرزندان خود را در این فضا همراهی کنید تا فرصتی برای مراقبت از آنها بیابید. فرآیند مراقبت و حفاظت از کودکان در دنیای مجازی که مملو از مطالب مرتبط و نامناسب است، منجر به تعامل تدریجی، آرام و مستقیم خواهد شد.
مدیریت زمان: در بحث مدیریت زمان آنچه اهمیت دارد مدیریت زمان صرف شده در فضای مجازی توسط خود والدین است. والدینی که مدام گوشی در دست دارند و در دنیای مجازی زندگی می کنند نمی توانند الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشند و در مورد مدیریت زمان با آنها صحبت کنند. میزان حضور در فضای مجازی باید توسط والدین مشخص شود و همه اعضای خانواده ملزم به انجام آن باشند.
یک پیام رسان تنها در 16 ماه به 50 میلیون کاربر رسید و نشان می دهد که رسانه ها و فضای مجازی چقدر سریع زندگی فیزیکی را تحت الشعاع قرار داده اند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری