به گزارش خبرنگار اقتصادی ICTNN، «کبری رزاق زاده» سرپرست معاونت امور شرکت سهامی نمایشگاه ها، امروز (یکشنبه) در نشست خبری نمایشگاه تلکام 1403 که از ساعت 14 برگزار می شود، گفت: سوم تا ششم دی ماه با شعار «ارتباطات در عصر هوش مصنوعی» گفت: بیست و پنجمین نمایشگاه تلکام با حضور برگزار می شود. از بازیگران اصلی بخش دولتی و خصوصی و با رویکرد مشارکت حداکثری. شرکت سهامی نمایشگاه ها با توجه به وظایف حاکمیتی خود و پس از برگزاری جلسات شورای سیاست گذاری، برگزاری این نمایشگاه را در دستور کار خود قرار داد و ضمن تعیین خط مشی در شورای سیاست گذاری، برنامه ای برای برگزاری این نمایشگاه ترسیم کرد.
وی افزود: حضور شرکت های بزرگ فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال، صادرات فناوری، تاکید بر حضور شرکت های مهم دولتی و دانشگاه ها و انجمن های علمی در نمایشگاه از جمله تاکیدات برگزاری این نمایشگاه است.
وی تصریح کرد: همچنین هیئت های تجاری از کشورهای منطقه مانند عراق، روسیه، ارمنستان و ترکیه پذیرفته شده اند که ظرفیت 30 هیئت تجاری را در این نمایشگاه فراهم کرده است.
رزاق زاده بیان کرد: نمایشگاه تلکام در 25 هزار کنتور غیرمفید و 12 هزار کنتور مفید برگزار می شود که نسبت به سال گذشته 10 درصد رشد را تجربه کرد. در این نمایشگاه میزبان 148 شرکت خواهیم بود که 10 شرکت خارجی هستند.
در این نشست فراماز روزگار دبیر سندیکای صنعت مخابرات درباره تاریخچه مخابرات گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در مخابرات کشور بررسی هایی برای ایجاد تحولات مختلف انجام شد. بزرگترین ضعف آن روز مخابرات این بود که در هیچ بخشی نمی توانست پیشرفت کند. پس از بررسی های فراوان، بخش هایی برای اعتماد به نفس و خودباوری ایجاد شد و طولی نکشید که او به دستاوردهای بزرگی دست یافت. به همین دلیل لازم بود این دستاوردها در جایی نمایش داده شود.
وی افزود: در آن زمان با شرکت نمایشگاهی صحبت کردیم و گوشه کوچکی در نمایشگاهی به این رویکرد اختصاص یافت. البته هیچ وقت نمایشگاه مستقلی نداشت. در اواخر دهه 70 با همکاری شرکت نمایشگاهی نمایشگاه مستقلی به نام نمایشگاه تلکام راه اندازی کردیم که اکنون بیست و پنجمین دوره این نمایشگاه است.
به گزارش ICTNN، در این نمایشگاه علاوه بر 148 شرکت مستقل، 50 شرکت نیز برای رونمایی از محصولات خود در غرفه های مختلف حضور خواهند داشت.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات