وی افزود: در چنین شرایطی دولت باید خود را به روز کند و ابزارهایی را برای حفاظت از حقوق مردم در این فضا ارائه دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر لزوم تجهیز نهاد تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به ابزارهای جدید برای اعمال حقوق مردم در فضای مجازی ، گفت: ورود با قدرت و قدرت اتلاف است. و
زارع پور در ادامه بر اهمیت نقش نظارتی تاکید کرد و گفت: با افزایش کاربردهای ارتباطات و خدمات فن آوری اساسی ، نقش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و به طور کلی نقش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش می یابد ؛ بنابراین ، ما باید مقررات خدمات فضای مجازی و فناوری اطلاعات را تقویت کنیم.
وی با اشاره به بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات اولیه در کمیسیون ویژه مجلس ، بر حضور فعال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ارائه نظرات کارشناسی در جلسات این کمیسیون تاکید کرد و گفت: این یک تنظیمات و ارتباطات رادیویی و این ابزار نباید آسیب ببیند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بنابراین لازم است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بررسی این طرح مشارکت فعال داشته باشد و همه جنبه ها با تمرکز بر دیدگاه های کارشناسی مورد توجه قرار گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه با اشاره به سیستم هایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به منظور الکترونیکی سازی خدمات راه اندازی یا راه اندازی کرده است ، گفت: آنچه مشخص است این است که کارهای خوبی در این سازمان انجام شده است ، اما ضمیمه اطلاعات مناسب طراحی نشده است و بسیاری از این سیستم ها هنوز برای عموم ناشناخته است ؛ بنابراین ، سیستم های خدمات باید با سرعت بیشتری تکمیل شده و با طراحی پیوست های رسانه ای مناسب در اختیار عموم قرار گیرد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در این جلسه ، رئیس سازمان و معاونین وی گزارشی از اقدامات انجام شده در سازمان و چالش های پیش رو در زمینه مقررات ارائه کردند.
به گزارش روز سه شنبه ICTNN از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، “عیسی زارع پور” وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، امروز در نشست مدیران و معاونان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و از قسمت های مختلف سازمان بازدید کرد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات زندگی بشر را تغییر داده است ، گفت: اکنون زندگی بدون استفاده از ابزارهای مبتنی بر ارتباطات و فناوری اطلاعات دشوار است و این قسمت همه حوزه های انسانی را تحت تأثیر قرار داده است. زندگی. ” به
وی با تأکید بر اینکه اعمال حاکمیت به معنای حفظ حقوق مردم است ، گفت: “اگر ما واقعاً می خواهیم از حقوق مردم در فضای مجازی محافظت کنیم ، باید از قبل قوی تر باشیم و در عمل ظاهر شویم.
زارع پور بار دیگر توسعه نامتعادل اینترنت ثابت و همراه در کشور را مورد انتقاد قرار داد و گفت: در عصر جدید ، هم توسعه دسترسی به تلفن همراه و هم دسترسی ثابت باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و در عین حال ، توجه ویژه ای به توسعه دسترسی ثابت از طریق فیبر نوری باید در خانه ها و مشاغل اعمال شود تا مردم بتوانند میوه های آن را در دو سال آینده لمس کنند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری