خرید تضمینی دولت تنها بخش کوچکی از پایگاه دانش را احیا می کند
وی افزود: طبیعتا برای رشد اقتصاد دانش بنیان نیازمند رشد و تقویت اقتصاد کسب و کارهای دانش بنیان و توسعه فعالیت ها و تاثیر آن در حوزه هایی مانند تولید، صنعت و خدمات هستیم و لازم است گردش مالی را افزایش دهیم. این شرکت ها و سهم آنها در اقتصاد.” .
باید منابع مالی را تامین کنیم و از تسهیلات بانکی استفاده کنیم
هاشمی افزود: بازار محصولات دانشبنیان محدود به نهادهای دولتی نیست و این شرکتها باید با تامین منابع لازم بتوانند بازار محصول خود را توسعه و اقتصاد خود را تقویت کنند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای عدم پذیرش دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان به عنوان وثیقه تسهیلات بانکی را از مهم ترین مشکلات این شرکت ها دانست.
وی در خصوص علت این اتفاق گفت: دریافت این تسهیلات حمایتی مستلزم ضمانتنامهها و ضمانتنامههای مورد تایید شبکه بانکی است که قابل ارائه به شرکتهای دانشبنیان بهویژه شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و طراحی نرمافزار نیست.
سیدحسن هاشمی در گفت وگو با ICTNN، ضمن ابراز امیدواری از رفع مشکلات بنگاه های دانش بنیان در سالی که «تولید; رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بارها بر تقویت اقتصاد دانشآموزی تاکید کردهاند و در سال جدید نیز با اشاره مستقیم به موضوع تولید دانش و ایجاد اشتغال، سیاستهای کلی کشور را در این زمینه مشخص کردند. .
هاشمی ادامه داد: بنگاه های دانش بنیان باید منابع مالی خود را تامین کنند و از تسهیلات بانکی برای توسعه اقتصاد خود استفاده کنند که در این زمینه دولت چندین مصوبه حمایتی دارد و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز تسهیلاتی ارائه کرده است اما متاسفانه بسیاری از شرکت ها از این وضعیت خارج شده اند. ” پشتیبانی کوتاه است.
وی گفت: این صندوق ها می توانند دارایی های فکری شرکت های دانش بنیان را ارزش گذاری کرده و در ازای پذیرش آن ها به عنوان وثیقه، ضمانت نامه های پرداخت مورد قبول بانک های عامل را صادر و در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دهند.
صدور ضمانت نامه توسط صندوق ها در ازای پذیرش دارایی های نامشهود
رشد اقتصاد دانش بنیان مستلزم رشد اقتصاد کسب و کار دانش بنیان است
هاشمی ادامه داد: راهکار پیشنهادی ما این است که صندوق نوآوری و شکوفایی با کمک صندوق های پژوهش و فناوری سراسر کشور و با همکاری تشکل های تشکل های کارگری فناوری اطلاعات استان ها اقدام مشترکی برای حل این معضل اساسی دانش انجام دهند. جوامع مبتنی بر.”
وی با اشاره به تمایل سامانه فناوری اطلاعات کشور برای همکاری در ارزیابی دارایی های نامشهود دانش پژوهان، گفت: با اجرای این طرح، بنگاه های دانش بنیان می توانند به جای سرمایه گذاری، امنیت پژوهش و فناوری صادر شده در ازای دارایی های نامشهود خود را تامین کنند. تضمین های معمول » ارائه تسهیلات بانکی و بهره مندی از آنها.
رئیس سازمان نصر همچنین ابراز امیدواری کرد با همکاری نهادهای مسئول این طرح محقق شود و گام بلندی در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش کشور برداشته شود.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای ادامه داد: با توجه به این شرایط باید سازوکاری وجود داشته باشد تا این دارایی نامشهود کسب و کارهای دانش بنیان ارزش گذاری و به عنوان سرمایه رسمی در سازمان های ثبت احوال ثبت شود تا به رسمیت شناخته شود.
پیشنهاد سازمان نصر برای حل یک مشکل اساسی
هاشمی افزود: علاوه بر این اقدام، تعیین سازوکاری برای ارائه ضمانت نامه بانکی ضروری است. متأسفانه بانک ها دارایی های نامشهود را به عنوان وثیقه قبول نمی کنند، حتی اگر به عنوان سرمایه سهام ثبت شوند.
رئیس سازمان نصر با تقدیر از رویکرد رئیس جمهور در حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان گفت: این اقدام ارزشمندی است که آقای رئیسی از وزارتخانه ها خواسته است تا نمونه ها و استانداردهای ملی را به جای محصولات خارجی خریداری کنند. البته این ضمانت خرید را تضمین می کند.” ، فقط از تعداد کمی از شرکت ها حمایت اقتصادی می کند و ممکن است کل 6700 شرکت را شامل نشود.
دانشسازان خط تولید ندارند، دانش و فناوری دارند
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: این شرکت ها مانند کارخانه هایی نیستند که دارای خطوط تولید، تجهیزات و دستگاه هایی باشند که بتوان از آنها به عنوان وثیقه بانکی استفاده کرد، بلکه دارایی آنها مغز آنهاست و تکیه بر این دارایی برای دریافت تاییدیه دانش بنیان بودن ارزشمند است. ” داشتن.
تحریریه ICTNN شبکه خبری