وی در خصوص تاثیر انشعاب صنفی بر انتخابات پیش رو گفت: این انتخابات یک بار به تعویق افتاده است و در صورت تکرار مشکلاتی به وجود می آید اما در این حوزه مراجع ناظری هستند که این گونه مسائل را رصد می کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
الفتنسب با تاکید بر اینکه اگر بررسی دقیق انجام شود غیرقانونی بودن این اقدام مشخص است، افزود: البته ممکن است به آئین نامه ای استناد کنند که قانون مقدم بر این امر است، اما باید تاکید کنم که کسب و کارهای مجازی که علاقه مند هستند. در این مورد کاملاً مخالف هستند.” هستند.
در همین راستا «رضا الفتنسب» سخنگوی اتحادیه سراسری کسب و کارهای مجازی در گفت و گو با خبرنگار ICTNN در پاسخ به این موضوع گفت: آنها با این موضوع مخالفت کردند و مخالفت خود را نیز به صورت مکتوب اعلام کردند.
وی افزود: اتاق اصناف ایران نیز به صراحت مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرد و بر اساس تبصره 7 ماده 21 قانون (آیین نامه اجرایی نحوه تشکیل و برگزاری انتخابات اتحادیه های کشوری) در صورت تشکیل اتحادیه جدید. اتاق اصناف باید درخواست کند.» یا با موافقت اتاق که در انجمن کسب و کار مجازی تعریف نشده است. به همین دلیل غیرقانونی است.
وی افزود: تا زمانی که دولت بخواهد بدون در نظر گرفتن بخش خصوصی چنین تصمیماتی بگیرد، کار به نتیجه نمی رسد، این موضوع مربوط به اتاق اصناف ایران است و هر اتفاقی خارج از این چارچوب بیفتد غیرقانونی است. در عین حال به نظر ما اکنون نیازی به این اقدام نیست.
سخنگوی اتحادیه گفت: باید کمیسیون های متعددی در اتحادیه برای اقشار مختلف که تعداد زیادی کسبه در آن فعال هستند وجود داشته باشد و موضوعات مورد بحث قرار گیرد. جدایی این دو اتحادیه زمان را برای پرداختن به دو موضوع مشترک آنها تلف می کند و ممکن است تفاوت هایی بین آنها وجود داشته باشد. در عین حال ممکن است قدرت سازمانی که برای کسب و کارهای مجازی شکل گرفته کاهش یابد.
به گزارش روز دوشنبه ICTNN، روز گذشته اعلام شد با توجه به سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت که تمامی فعالیت های مربوط به یک دفتر تخصصی حوزه را از سوی همان دفتر محول می کند و اظهارنظر کارشناسی در این خصوص، درخواست می شود. برای جدا کردن اتحادیه تجاری ساخته شد. مجازی به دو اتحادیه «خدمات» و «توزیع» پیشنهاد و تصویب شد.