سیاستهای پیش بینی شده در برنامه فعلی ، با تشدید و تسریع روند مهاجرت جوانان نخبه و فعالان استارتاپی کشور ، در درجه اول به نفع حاکمان رقبای منطقه ای کشور از جمله امارات و ترکیه است که صدها هزار برنامه نویس ایرانی را در آغوش گرفته اند. و علما
فاصله گذاری عمدی بین تحولات فناوری جهانی و ایران به زودی شکاف در علم و فناوری را بیشتر می کند. هم به دلیل تعامل کمتر و کندتر با جهان ، فرصت فعالان اقتصادی کشور را از نظارت بر پیشرفتهای فناوری و یادگیری در زمینه مشارکت محروم می کند و هم امکان استفاده از کارآمدترین ابزارهای تکنولوژیکی جهانی برای بازاریابی صادراتی محصولات کشور را از بین می برد. و خدمات
در این شرایط ، کمیسیون اقتصاد نوآوری اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران ، به عنوان نماینده گروه بزرگی از فعالان اقتصاد دیجیتال در بخش خصوصی ، ضمن تأکید بر لزوم تدوین قوانین جامع بالادستی فضای مجازی ، توجه همه سیاستمداران ، قانونگذاران و دلسوزان به مهمترین موانع و مشکلات ناشی از این طرح توجه می کنند که هر طرحی با رویکرد منفی و محدود کننده سازوکار بازار آزاد رقابتی نه تنها منجر به رشد و توسعه مشاغل نوآورانه نمی شود ، اما با ایجاد انحصار برای برخی مشاغل ، کاربر نهایی همچنین به تدریج حداقل کیفیت خدمات را محروم می کند.
کمیسیون نوآوری اقتصادی و تحول دیجیتالی اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران ، ضمن تاکید بر اهمیت نگاه جامع و چند وجهی به حکمرانی سایبری و همچنین بر اساس مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر کسب و کار محیط ، بررسی جامع هر بند را پیشنهاد می کند. این پروژه با حضور کارشناسان توانمند و همه ذینفعان در مورد این موضوع استراتژیک در سرنوشت کشور (از جمله (و محدود به) نمایندگان بخش خصوصی از اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی ، سازمان صنعت کامپیوتر) ، اتحادیه ملی مشاغل مجازی و سایر سازمانهای علم و فناوری مرتبط).
برخی از موضوعات موجود در متن فعلی این طرح تهدیدی جدی برای صدها هزار مشاغل کوچک و مشاغل خانگی فعال در شبکه های اجتماعی است که با ایجاد بیش از دو میلیون شغل مستقیم ، معیشت میلیون ها نفر از مردم کشور را تأمین می کند. و چندین میلیون شغل غیر مستقیم امنیت اقتصادی و اشتغال کشور را به طور جدی به خطر خواهد انداخت.
به گزارش ICTNN ، کمیسیون نوآوری اقتصادی و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران در خصوص طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات اساسی فضای مجازی که در کمیسیون فرهنگی مجلس در دست بررسی است. 85 ، بیانیه ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «این روزها که موضوع« طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات اولیه فضای مجازی »با وجود چالش ها و مشکلات اقتصادی و معیشتی فراوان ، بیش از هر زمان در رأس اخبار و تحلیل های کشور قرار گرفته است. این تصمیم جامع و متخصص در زمینه مدیریت سایبری است.
امید است با استفاده از ظرفیت های بالای تخصصی موجود در بخش خصوصی ، به زودی شاهد حاکمیت و سیاستگذاری های منتهی به توسعه اقتصادی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و افزایش مزیت رقابتی ملی در این زمینه ، همراه با امنیت بیشتر ، سلامت باشیم. و اقتدار در فضای مجازی باشیم.
مالکیت دولت در تولید محصولات یا خدمات مانند پیام رسان ها ، موتورهای جستجو ، شبکه های اجتماعی و غیره از منابع دولتی ارائه شده در طرح ، با ایجاد منابع اجاره ای برای صرف برنامه های کاربردی و بسترها ، منجر به فساد در روند تخصیص می شود. به این کشور منابع کمی خواهد داشت.
کمیسیون نوآوری اقتصادی و تحول دیجیتالی اتاق بازرگانی در خصوص طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات اساسی فضای مجازی اظهار داشت که تصویب و اجرای چنین طرحی باعث حذف رقابت و کاهش کیفیت محصول ، مهاجرت جوانان نخبه در این زمینه می شود. زمینه ، تهدید کننده مشاغل ایجاد شده در فضا مجازی می شود و فاصله بین کشور و علم و فناوری مدرن در جهان را افزایش می دهد.
انتهای پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
کاهش قابل ملاحظه مبادلات فرهنگی و اقتصادی ایران با جامعه بین المللی از دیگر پیامدهای این قبیل قوانین محدود کننده است که نه تنها قدرت نرم کشور را برای تأثیرگذاری بر مبادلات بین المللی کاهش می دهد ، بلکه هزینه تشدید تحریم ها علیه ایران را نیز کاهش می دهد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری