به گزارش ICTNN، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستار هاشمی در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، معاونین رئیس جمهور و مدیران استانی شرکت مخابرات ایران در محل این وزارتخانه، فرا رسیدن هفته دولت و دولت را تبریک گفت. با گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی و بهنار و همچنین شهدای خمیت، با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات ایران جزئی از خانواده وزارت ارتباطات است، گفت: این امر بدیهی است و برای من کاملاً بدیهی است که طبیعتا نمی توان وجود داشته باشد. شکاف بین وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران.
وی افزود: اگر چنین فاصله ای در ذهن عده ای شکل گرفته است به نظر من ساختگی است زیرا اساسا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد فاصله و جدایی خروجی قابل قبولی نخواهد داشت.
هاشمی با اشاره به چالش های شرکت مخابرات ایران بر ضرورت ایجاد تعادل بین هزینه ها و درآمدها تاکید کرد و گفت: همچنین در این جلسه عنوان شد که هزینه های حوزه ارتباطات کشور به صورت ارزی و درآمدها به صورت ارزی است. ریالی که منجر به این شد که اقتصاد بخش به طور کلی کاهش یابد، میزان سرمایه گذاری کاهش یابد و نوع خدماتی که به مردم ارائه می کنیم کیفیت مطلوب و شأن مردم ما را نداشته باشد. کشور
وی افزود: شاید از یک دهه پیش میزان سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات نسبت به امروز کاهش چشمگیری داشته است; بنابراین، با توجه به اینکه در دنیای امروز، حوزه فناوری اطلاعات و به طور خاص توسعه ارتباطات، محرک بسیاری از رویدادهایی است که از آن به عنوان اقتصاد دیجیتال یاد می شود، اگر سرعت توسعه در این بخش کاهش یابد، روند توسعه در سایر بخش ها کاهش می یابد. بخش ها نیز کاهش خواهد یافت.
وزیر ارتباطات با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی به منظور افزایش روند افزایش درآمد و سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در این زمینه اولین چیزی که به ذهن می رسد بررسی و تعدیل وضعیت تعرفه ها است. که البته ساده ترین راه حل است. .
وی افزود: آنچه پس از پیشنهاد این راهکار مطرح می شود این است که اگر در سال های اخیر تعرفه ها ثابت مانده و بر اساس تورم افزایش نداشته است، آیا مصرف نیز به همین نسبت ثابت مانده است یا خیر؟ یعنی در صورت افزایش چشمگیر مصرف باز هم باید تعرفه ها را با همان مدل های سنتی تعدیل کنیم یا سازوکارهای جدیدی را در نظر بگیریم.
هاشمی با بیان اینکه اگر دارایی های ارزشمندی در شرکت مخابرات در لایه های فعال و غیرفعال داشته باشیم می توانیم بهره وری بیشتری داشته باشیم، افزود: گزارش های ارائه شده حاکی از آن است که مخابرات در این راستا گام برداشته و درآمد را افزایش داده است. نیز بوده است
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه ها از نظر ما جامع نیست و برای افزایش درآمدها باید همه جوانب را در نظر بگیریم، تصریح کرد: در کنار آن وضعیت معیشتی مردم نیز یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. از آنجایی که این دغدغه در حال حاضر دولت و حاکمیت نیز جدی تلقی می شود. بنابراین مدل های مورد نظر برای افزایش درآمد باید به گونه ای باشد که همه ابعاد را در نظر بگیرد.
هاشمی با اشاره به مدل های مشارکت دولتی و خصوصی در راستای کاهش هزینه ها گفت: استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان با مشارکت مردم می تواند هم هزینه ها را کاهش دهد و هم کیفیت خدمات را ارتقا دهد.
وی سپس با اشاره به سرمایه اجتماعی شرکت مخابرات ایران افزود: شما تعداد قابل توجهی از مشتریان وفادار دارید، چقدر به نیازهای این مشتریان توجه شده است و تا چه اندازه توانسته اید به این نیازها پاسخ دهید. توجه به این موارد می تواند ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد کند.
وزیر ارتباطات در پایان ابراز امیدواری کرد که تعاملات شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات در دوره جدید موثرتر باشد و توافقات دو طرف به طور کامل اجرایی شود.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات