وی برای مقابله با این تهدیدات بر ایجاد قلمرو در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: تا زمانی که در فضای مجازی قلمرو ایجاد نشود، بر عهده علما و اندیشمندان اسلامی است که سواد مسلمانان را که از آن به سواد دیجیتال تعبیر می شود، افزایش دهند و از آنها به درستی استفاده کنند. ” از این فضا توجیه کنید تا انسان در فضای بسته کانالیزه قرار نگیرد و بتواند تمام دنیا را ببیند و قدرت تحلیل محتوا را داشته باشد.
فیروزآبادی گفت: جوانان مسلمانی که قدرت شناخت، تحلیل محتوا را ندارند، در این جنگ بی سلاح مانده اند و تحت فشار سنگین این فضا که مبتنی بر فناوری غربی و پوزیتیویسم و نفی معنویت است، قرار گرفته اند. که امیدوارم با همت و ایمان مسلمانان و همت اندیشمندان و حاکمان برای برون رفت از این معضل جامعه اسلامی خسارات سنگینی متحمل شوم.
به گزارش ICTNN، چندی پیش گوگل اپلیکیشن هایی که روی گوشی های اندرویدی نصب شده بود را از روی گوشی کاربران ایرانی حذف کرد. ماجرای حذف برنامه های ایرانی از گوگل پلی جدید نیست. در شهریور 96 گوگل نیز مانند اپل ایمیلی برای حذف برخی اپلیکیشن های ایرانی ارسال کرد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی با اشاره به تحولات فضای مجازی که بیشترین محتوا و اطلاعات را در مدت زمان بسیار کوتاهی در اختیار کاربران قرار می دهد، افزود: این اطلاعات گسترده به تناسب حجم داده های ورودی، قدرت تحلیل و تحلیل را برای مخاطب ایجاد نمی کند. و از این رو با اختلالات و اختلالات روانی مواجه هستیم که منجر به بروز اختلافات انحرافی کوچکی در برآوردهای کارشناسان این حوزه شده است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به ماهیت فناوری پایه این اکوسیستم و ارائه خدمات و کاربری های جدید که مبتنی بر تمدن غرب است، افزود: . این امر منجر به مهاجرت دسته جمعی مسلمانان می شود که در واقع به دلیل مسیرهای پرخطر مانند عبور از دریاها برای دسترسی به آن با نوعی خودکشی دسته جمعی همراه است.
وی گفت: در این فضا مسلمانان می توانند ایده های خود را بر روی سکوها و محیط های ساخته شده توسط غیرمسلمانان ارائه دهند، اما به دلیل اینکه این سکوها و این اکوسیستم جدید از قوانین پیروی می کنند، این قوانین توسط بنیانگذاران و صاحبان فناوری ها و سرمایه ها استفاده می شود. در این حوزه، محیط از پیش تعیین شده ای شکل می گیرد که اگر مسلمانان بخواهند در این فضا فعالیت کنند، باید قوانین آن را رعایت کنند.
به گزارش روز سه شنبه ICTNN از مرکز ملی فضای مجازی، سید ابوالحسن فیروزآبادی در پانزدهمین وبینار سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: اقناع قدرت سختی بود اما امروز شاهد فتوحاتی هستیم که با فضای مجازی بدون جنگ می توان به آن دست یافت. و اعمال قدرت سخت با قدرت نرم، و ایده ها، افکار و پیروان جدیدی در حال ظهور هستند.
فیروزآبادی تصریح کرد: ما نمیتوانیم در بسترها و سرزمینهای مجازی که غرب برای ما فراهم کرده است، قلمرو اسلامی ایجاد کنیم، بنابراین به مسلمانان توصیه میکنم که سعی کنند در فضای مجازی بدون درگیری، قلمرو بسازند، زیرا در صورت تعارض، به دلیل وابستگی به تعداد کاربران و میزان تعامل آنها برای قدرت محکوم به فنا خواهد بود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری