سیف ادامه داد: اگرچه اینستاگرام بستری را فراهم کرده است تا کسب و کارهای اینترنتی در آنجا فعالیت کنند و محصولات خود را چه هنری و چه غیر هنری ارائه دهند، اما اگر نرم افزار داخلی بتواند بستر لازم را برای فعالیت این گونه کسب و کارها فراهم کند، بسیاری از صاحبان این کسب و کارها از اینستاگرام به این فضاها منتقل می شود.
وی با اشاره به محدودیت های اخیر در فضای مجازی بر لزوم نظارت بر این فضا تاکید کرد و تصریح کرد: با این کنترل ها کسب و کارهای واقعی می توانند با توجه به محصولاتی که دارند به فعالیت خود ادامه دهند و حمایت های دولت می تواند به رونق این بازار کمک کند.
خبرنگار: وحیده عسگری
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
این فعال کسب و کار اینترنتی در حوزه عکاسی مدرن گفت: من به عنوان یک هنرمند البته به دنبال بستری هستم که بتوانم آزادانه و البته با نظارت مناسب دولت کار کنم اما محدودیت های اعمال شده مانعی برای من است. کسب و کار.
«احمد سیف» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ICTNN گفت: سال هاست که به هنر عکاسی مشغول هستم و هنرم را در فضای مجازی ارائه می کنم و در حال حاضر تنها بستری که به آن مشغول هستم اینستاگرام است.
وی افزود: با توجه به قابلیت های اپلیکیشن های داخلی، با بسته حمایتی دولت شامل معافیت های مالیاتی و تخفیف در تبلیغات، این زمینه برای من فراهم شده تا بتوانم آثارم را به صورت تخصصی ارائه و به فروش برسانم.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اجرایی شدن تدابیر دولت برای حمایت از کسب و کارهای اینترنتی، تاکید کرد: بر اساس آنچه در بسته حمایتی دولت لحاظ شده، آینده روشنی را برای صاحبان این مشاغل می بینم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری