وی ادامه داد: در حال حاضر بیشتر بار ترافیکی کشور بر روی شبکه تلفن همراه است و در زمان پیک کرونا، مصرف مردم بیش از گذشته افزایش یافت و منجر به افزایش پهنای باند مصرف شد و این مشکل شبکه را اشباع کرد زیرا حداکثر بار بود. در شبکه تلفن همراه و شبکه ثابت نتوانست بخشی از بار ترافیک را مدیریت و تخصیص دهد.
وی افزود: همچنین لازم است از ظرفیت دستگاه ها و مجموعه های مختلف برای توسعه مطلوب شبکه ثابت و ارائه خدمات مطلوب در این حوزه استفاده شود.
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس با بیان اینکه شبکه ارتباطی ثابت کشور در 10 میلیون نفر ثابت مانده و حتی با کاهش معمول مواجه شده است، گفت: باید بررسی شود که چرا این اتفاق افتاده و از سوی دیگر شبکه تلفن همراه 40 به 80 میلیون مشترک ارتقا یافته است.
یحیی زاده با بیان اینکه نزدیک به 2 میلیون مشترک تلفن ثابت از ADSL استفاده می کنند، گفت: متاسفانه ADSL بر اساس رشد پهنای باند پاسخگوی نیاز مردم نیست.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش ICTNN، حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتجلدینی با اشاره به برنامه فراکسیون راهبردی برای توسعه شبکه ارتباطات ثابت، درباره اولین جلسه کمیته فناوری اطلاعات و ارتباطات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: فعالان صنعت ICT دغدغهها و چالشهای خود را بیان کردند و موافقت کردند که موضوعات مطروحه پس از بررسی کارشناسی در قالب پیشنویس در نظام قانونگذاری مجلس بارگذاری شود و اجرای چنین برنامهای مبنایی برای حمایت از کارکنان صنعت فناوری اطلاعات باشد.
رئیس کمیسیون ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شبکه ثابت سه مزیت دارد، گفت: سرعت بیشتر، کیفیت بالاتر و هزینه کمتر (خانه) نسبت به تعداد کل مشترکین که فاجعه بار است. شکل. و قابل مقایسه با کشورهای توسعه یافته نیست.
همچنین سهیل یحیی زاده، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه رویه اتخاذ شده در خصوص شبکه ارتباط ثابت و سیار در سال های اخیر شرایط خاصی را آشکار کرده و شبکه ارتباط ثابت کشور را به خطر انداخته است، گفت: حمایت از توسعه شبکه ثابت در بخش فیبر داخلی در دستور کار قرار گرفته است. فراکسیون راهبردی مجلس
وی با اشاره به اینکه تا سال دوم، 4 میلیون مشترک مسکونی از پایه های FTTH (فیبر خانگی) و VDSL (زیرساخت های مبتنی بر فیبر) استفاده می کنند، گفت: هزینه نگهداری و توسعه آنها در ایران بسیار بیشتر از گذشته است. و اگر رویه فعلی تغییر نکند، در نهایت منجر به استهلاک شبکه تلفن همراه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه حمایت از شبکه ارتباطات ثابت کشور در دستور کار فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی است، گفت: متاسفانه عموم مردم از کیفیت اینترنت راضی نیستند و از توسعه شبکه ثابت حمایت می کنند. در بخش فیبر داخلی در دستور کار جناح راهبردی است. پارلمان مستقر است و نیازمند توجه ویژه مجلس، دولت و دستگاه های مرتبط است.
رئیس کمیسیون ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگرچه رشد مصرف، توسعه شبکه و افزایش درآمد ناشی از استفاده از شبکه تلفن همراه است، تصریح کرد: اگر چه رشد مصرف، توسعه شبکه و افزایش درآمد حاصل از استفاده از شبکه تلفن همراه است. خانه ویران و ویران می شود زیرا اگر به سمت استفاده از تکنولوژی حرکت نکنیم این امکان از چرخه مصرف مردم خارج می شود و عملا تمام بار ترافیکی به سمت شبکه موبایل هدایت می شود.
یحیی زاده با تاکید بر اینکه باید با همکاری دولت، مجلس شورای اسلامی، اپراتورها از جمله بخش خصوصی، مخابرات ایران و سایر ذی نفعان شرایط تغییر کند، گفت: متاسفانه مشکلات حوزه شبکه کشور فوق العاده است. سازمانی و چند سالی است که همکاری و سرمایه لازم صورت گرفته است. آنها سرمایه گذاری مشترکی ایجاد نکرده اند و نیاز است که دولت جدید برخلاف سیاست های دولت های قبلی بیشتر روی شبکه ثابت تمرکز کند.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در خصوص تعرفه خدمات اپراتورهای ثابت و موبایل در کشور گفت: هرگونه تغییر در تعرفه خدمات پهنای باند ثابت و سیار باید مورد توجه قرار گیرد. دولت این تصمیم را بگیرد