کشیری با تاکید بر اینکه حفاظت از حقوق مجازی کاربران و اطمینان از استفاده آنها از پلتفرم های ملی ایمن است، گفت: بسیار مهم است که مردم مطمئن باشند از داده ها و اطلاعات آنها استفاده خواهد شد. تجارت و غیر تجاری ممنوع نخواهد شد نقش موثری در ورود کاربران به شبکه های اجتماعی داخلی خواهد داشت.
وی افزود: ما یکسری مزیت های کلی داریم که هر کدام از اپلیکیشن های فعال در کشور به دلیل حضور فیزیکی می توانند این مزایا را در اختیار کاربران قرار دهند. تاکنون پلتفرم هایی که توسعه داده شده اند از این مزیت ها استفاده کرده اند و شبکه های اجتماعی می توانند این کار را برای توسعه انجام دهند.
یک کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است: احترام به حق انتخاب کاربران، رعایت حقوق آنها، اطمینان نسبی از کیفیت و پایداری خدمات، در ورود و مهاجرت به بسترهای داخلی بسیار مهم و موثر است.
وی معتقد است برنامههای حمایتی مانند معافیتهای مالیاتی و اعطای تسهیلات به کاربران یا اعمال نرخهای پهنای باند ترجیحی ارزانتر برای دسترسی به شبکههای اجتماعی ملی، پر سر و صداتر و گاه مخربتر از آن است که مفید باشد، زیرا در نهایت باید هزینهای بپردازند. صرف کرد. یا سایر بخش ها مانند اپراتورها که عمدتاً تعادل اقتصادی بخش را بر هم می زند.
محمد کیشوری در گفت وگو با ICTNN، درباره راهکارهای پیشنهادی برای مهاجرت کاربران به صندوق های پستی داخلی، اظهار کرد: قطعا برخی افراد از این صندوق های پستی استفاده می کنند، اما اگر می خواهند کاربران به صورت گسترده، جدی و موثر وارد صندوق های پستی داخلی شوند، باید تدابیری اتخاذ شود. گرفته شده در این زمینه کاربران باید حق انتخاب داشته باشند و این کار به زور موفق نخواهد شد.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که آیا زیرساخت ها، رایانش ابری و سرورهای کشور از ثباتی برای جذب تعداد زیادی کاربر برخوردار است، گفت: به نظر می رسد با وجود توسعه تعداد زیادی از خدمات مانند تاکسی اینترنتی، پلتفرم های پخش فیلم و سریال ها و غیره از نظر دانش فنی و امکانات نباید مشکلی ایجاد کند، بلکه جزئیات این موضوع را باید از خود مدیران فنی پیک ها جویا شد.
وی با بیان اینکه در حوزه قوانین و مقررات نیاز به مقرراتی است که مسئولیت تریبون ها و حدود دخالت دولت و بخش های حاکمیتی را مشخص کند، معتقد است: در غیر این صورت با تداخل احتمالی این بسترها توسعه نمی یابد، بنابراین باید قانونی وجود داشته باشد. محافظت و آن را به طور قانونی از پلتفرم ها انجام دهید.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح این مشکل ادامه داد: ممکن است نیاز به تغییر مقررات و قوانین باشد، به این معنا که دامنه تعریف و کاربرد مصادیق محتوای مجرمانه ما گاهی به حدی است که چنین نمی شود. به کاربران این اطمینان را بدهید که در فضای داخلی باید کار کند و باید برای این مشکل تدبیری اندیشید.
مشاری با اشاره به تجربه برخی کشورها در استفاده از پیام رسان های داخلی و بومی بیان کرد: به عنوان مثال در کره جنوبی اگر مردم از پیام رسان های داخلی استفاده می کنند همزمان به نمونه های خارجی نیز دسترسی دارند و این در رقابت اتفاق می افتد و نکته دیگر. این است که برای پیک های داخلی رقابت خوبی با حضور نمونه های خارجی دارند.
این کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سخنان خود به راهکارهای بلندمدت نهادهای ذیربط برای فرهنگ سازی استفاده از پیام رسان های داخلی پرداخت و گفت: در درازمدت قوانین باید به گونه ای اصلاح شود که اطمینان از حضور کاربران در این فضا افزایش می یابد و این مسئولیت بر عهده نهادها اعم از مقننه، بالادست و اجرایی، فرهنگی و حتی تخصصی مانند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که می توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند. فرهنگ سازی
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات