دیزجی گفت: در خصوص اتباع بیگانه علاوه بر موارد ذکر شده تمهیدات خاصی رعایت شود تا امکان ارتکاب جرایم مرتبط از آنان سلب شود.
به گزارش ICTNN، به نقل از قوه قضائیه، علی دیزجی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در کمیته تخصصی پیشگیری از جرائم سایبری با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی به مردم در زمینه آسیب های فضای مجازی گفت: یکی از مهم ترین راهکارها در کاهش و پیشگیری از آسیب ها و جرایم فضای مجازی، آموزش و افزایش آگاهی شهروندان از فضای مجازی موثر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: عده ای سودجو و کلاهبردار از سیم کارت های ناشناس یا ناشناس در فضای مجازی به انحاء مختلف استفاده می کنند. به گونه ای که تعداد زیادی از پرونده های قضایی به جرایم مربوط به سوء استفاده از سیم کارت های تلفن همراه مرتبط است. بنابراین برای پیشگیری از وضعیت این گونه جرائم، لازم است در دستور کار اپراتورها برای پیشگیری از این گونه جرائم اقدام شود.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: اپراتورهای تلفن همراه باید هویت صاحبان متقاضیان سیم کارت را به طور کامل احراز کنند و آدرس پستی مشخص و اثر انگشت واضح و مختصر متقاضیان سیم کارت را دریافت کنند و مقرر شد اپراتورهای سیم کارت کارت های نامعتبر را شناسایی کرده و بلافاصله آنها را مسدود کنید.
وی افزود: اپراتورهای تلفن همراه باید هویت صاحبان متقاضیان سیم کارت را به طور کامل احراز کنند و از متقاضیان سیم کارت آدرس پستی واضح و اثر انگشت واضح و مختصر دریافت کنند و مقرر شد اپراتورهای تلفن همراه سیم کارت های نامعتبر را شناسایی و بلافاصله مسدود کنند. “.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران همچنین بر لزوم اطلاع رسانی مستمر به منظور ارتقای آگاهی عمومی نسبت به شیوه های کلاهبرداری در فضای مجازی و همچنین پیامدهای احتمالی تحویل سیم کارت به سایر افراد و راه های جلوگیری از سوء استفاده تاکید کرد. سیم کارت های شخصی
تحریریه ICTNN شبکه خبری