در این جلسه نماینده انارستان در مورد سیستم طبقه بندی شرکت و تجربیات خود در زمینه طبقه بندی سنی و محتوایی برای حاضرین توضیحاتی ارائه کرد و هر یک از نمایندگان نظرات خود را با سایر مهمانان در میان گذاشتند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش خبرنگار فرهنگی ICTNN از روابط عمومی مرکز گسترش فرهنگ و هنر در فضای مجازی؛ حجت الاسلام حامد حاجی ملامیرزایی عصر دوشنبه – 16 اسفند – با اشاره به اینکه جلسات تدوین نظام طبقه بندی محتوا و خدمات در فضای مجازی از وظایف دولت است که در ابلاغیه زیر از مرکز ملی فضای مجازی در حوزه کودک و نوجوان تعریف شده است. مرکز رشد فرهنگ و هنر در فضای مجازی: در این جلسات میخواهیم این نظام طبقهبندی را با مشارکت دستگاهها استخراج کنیم و آن را بهعنوان یک نظام طبقهبندی و نظارتی برای همه حوزههای محتوایی برای کودکان و نوجوانان قرار دهیم.
وی با بیان اینکه تاکنون پنج سیستم طبقه بندی پیشنهادی شامل سیستم تایید شده بازی های رایانه ای، سیستم طبقه بندی تبیان، پیش نویس سامانه های رده بندی ساترا و سازمان سینمایی و نظام رده بندی انارستان به عنوان یکی از مدعیان بخش خصوصی است که در این زمینه فعالیت می کند و دارای ارزشی است، گفت: تجارب در این جلسات بررسی شده است، وی افزود: این نظام های رتبه بندی بر اساس انواع محتوا و خدمات تعریف می شوند و در واقع پایه گذاری هر یک از این نظام های رتبه بندی به صورت مجزا نمی تواند محور سیستم جامع مورد نظر ما باشد. “
وی از نمایندگان سازمان ها و نهادهای حاضر در جلسه خواست در تدوین این نظام جامع طبقه بندی تلاش کنند.
رئیس مرکز گسترش فرهنگ و هنر در فضای مجازی درباره ضمانت اجرایی نظامسازی مستمر کودکان و نوجوانان اظهار کرد: اگرچه استفاده از هوش مصنوعی برای پیگیری اجرای این سامانه مفید است، اما در تجربه برخی سازمان ها بهتر از مشارکت و تجربه عمومی است. برون سپاری اجازه دهید خانواده ها از فضای مجازی برای فرزندان و نوجوانان خود استفاده کنند.
بر اساس این گزارش، دومین نشست هم اندیشی محتوا و خدمات کودکان و نوجوانان در فضای مجازی با حضور رئیس بنیاد ملی بازی های رایانه ای و نمایندگانی از مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. ، وزارت آموزش و پرورش و موسسه فرهنگی تبیان برگزار شد.
رئیس مرکز گسترش فرهنگ و هنر در فضای مجازی خاطرنشان کرد: ما به عنوان مرکز فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید سامانه ای را ارائه دهیم که جامع و شامل تمامی مصادیق تولید محتوا در فضای مجازی باشد.
ملامیرزایی تصریح کرد: در حال حاضر همکاران ما با بررسی آن پنج نسخه نظام طبقه بندی و نظر کارشناسان، پیش نویس نظام طبقه بندی را به عنوان ارزش مشترک از تعریف طبقه بندی، شاخص ها، مولفه ها، ابعاد سنی و سن استخراج کرده اند. طبقهبندی که نمایندگان سازمانها و مؤسسات دعوتشده در این جلسه خلاصه میشود تا نظام طبقهبندی را تدوین کنیم تا بتوانیم آن را بهعنوان سامانه طبقهبندی محتوا و خدمات برای کودکان و نوجوانان در تمامی حوزههای محتوا و خدمات فضای مجازی قرار دهیم.
ملامیرزایی با بیان اینکه ساختمان ما به گونه ای است که سیستم طبقه بندی فعلی جامع تمامی محتواها و خدمات کودکان و نوجوانان است، خاطرنشان کرد: پورتالی در سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان پنجره واحدی برای تنظیم مقررات تولید محتوا و خدمات برای کودکان و نوجوانان به گونه ای طراحی و آماده شده است که بتوانیم کسب و کارها را به سمت فعالیت در آن چارچوب هدایت کنیم.
تحریریه ICTNN شبکه خبری