در حالی که React 2024 در مورد مزایای استفاده از هوش مصنوعی در زمینه های مختلف مانند پزشکی صحبت می کرد، در سومین روز این رویداد، هشدارهایی در مورد این فناوری داده شد و شکایت هایی از هکرهایی که به شرکت اسنپ فود حمله کردند، ثبت شد!
به گزارش ICTNN، آخرین روز رویداد React 2024 که به مدت سه روز توسط دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد و میزبان اساتید، دانشجویان و محققان مختلف از سراسر ایران و جهان بود، روز جمعه (27 بهمن 1402) برگزار شد. ) در دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه.
در اولین بخش از سومین روز این رویداد، پورنگ ابوالمعصومی، استاد دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، که به عنوان یکی از محققان برجسته بین المللی در زمینه تصویربرداری پزشکی و یادگیری ماشینی شناخته می شود، به ایراد سخنرانی در زمینه هوش پرداخت. با موضوع “به سوی مراقبت های بهداشتی قابل دسترس از طریق سونوگرافی نقطه مراقبت مبتنی بر هوش مصنوعی”. مصنوعی در حوزه سلامت.
چالش اعتماد به کاربران در هوش مصنوعی برای ارائه داده ها با وجود قوانینی که بسیاری از دولت ها برای داده ها وضع کرده اند، یکی از موضوعاتی بود که با شرکت کنندگان در طول ارائه او مورد بحث قرار گرفت.
در قسمت بعدی، محمد نامی، استاد دانشگاه کانادایی دبی در رشته علوم اعصاب شناختی، عضو ارشد دانشکده پزشکی هاروارد آمریکا و رئیس بخش مغز، شناخت و رفتار BrainHub امارات در ارائه ای با عنوان “هوش مصنوعی” برای علوم اعصاب و علوم اعصاب برای هوش مصنوعی» او در مورد رابطه نزدیک بین حوزه های فناوری اطلاعات و حوزه علوم اعصاب صحبت کرد.
وی در سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه هوش مصنوعی در تمام عرصه های زندگی ما در حال گسترش است، در مورد AOE به عنوان هوش مصنوعی برای همه چیز و NOE به عنوان علم اعصاب برای همه چیز توضیح داد.
نامی گفت: «فرصت های شغلی زیادی در حال تحول هستند. تا سال 2030، 80 درصد از شرکت ها نقش های جدیدی در ساختارهای استخدامی خود خواهند داشت.
این استاد علوم اعصاب نیز در این سخنرانی گفت که هوش مصنوعی هوشمند نیست، هوش است و قطعا نیاز به دید بالای مغز انسان دارد.
بقیه آخرین روز رویداد React 2024 به پنلی با موضوع “هوش مصنوعی، اخلاق و محرمانگی: سه گانه نوآوری مسئولانه” اختصاص داشت که طی آن محمد حسام تدین، عضو موسسه تحقیقات ارتباطات و فناوری اطلاعات . و امیرمهدی صادق زاده، استاد دانشگاه شریف سخنرانی کردند. .
تدین در این مصاحبه به یک پارادوکس در بحث هوش مصنوعی پرداخت و توضیح داد که طبق نظرسنجیها، اکثر مردم نمیخواهند اطلاعات محرمانه خود را در اختیار هوش مصنوعی بگذارند، اما میخواهند.
وی در این خصوص افزود: در واقع شرکت های بزرگ پشت این فناوری با ارائه خدمات کاربران را وادار به ارائه این اطلاعات می کنند که این امر محیطی را ایجاد کرده است که افراد در مسیری قرار می گیرند که باید طی کنند.
محمدحسام تدین همچنین با اشاره به هک اطلاعات مشتریان این شرکت گفت: انسان ها به هوش مصنوعی روی می آورند که احساسات دارد و از انسان یاد می گیرد و وقتی رباتی با احساسات صحبت می کند، انسان ها بیشتر به آن اعتماد می کنند و اطلاعات بیشتری به او می دهند. . و قیمت این داده ها را که بسیار ارزان است، گفت: ما از هکرها شکایت داریم; آبروی داده های ما را گرفتند!
صادق زاده همچنین در این پنل با هشدار نسبت به آسیب های احتمالی هوش مصنوعی ابراز امیدواری کرد تا قانون حفظ حریم خصوصی داده ها (که هنوز اجرایی نشده است) بتواند در این زمینه کمک کند و همچنین مدل های زبانی بزرگ بتواند زندگی مردم را بسازد. او گفت که کنترل و کنترل را در دست بگیرید.
عصر سومین روز از React 2024 نیز با دو ارائه دیگر همراه بود که در یکی از آنها یاسمن حقیقی، دانشجوی دکتری EPFL سوئیس، به ارائه «پیشرفت در دید سه بعدی در وظایف متمرکز بر انسان» پرداخت و سپس رضا ابراهیم پور. استاد دانشگاه شریف، «همسویی بین فردی انباشت شواهد عصبی بر تبادل اعتماد اجتماعی» را ارائه کرد و در سخنرانی خود از ادراکی تصمیم گیری و پارادایم های مورد استفاده در مطالعات تصمیم گیری و غیره صحبت کرد.
مراسم پایانی این رویداد شامگاه 27 بهمن ماه با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف که چندین ماه است مسئولیت برگزاری React 2024 را بر عهده دارند، برگزار شد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات