به گزارش خبرنگار اقتصادی ICTNN، سید ستار هاشمی در جلسه علنی روز شنبه (7 مرداد) مجلس از برنامه های خود برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دفاع کرد و اظهار داشت: التماس می کنم در رای اعتماد فقط به اینجانب. منافع مردم ایران را در نظر بگیرید تا بتوانم وظایف محوله را به خوبی انجام دهم.
وی افزود: در سال 1355 در منطقه ای به دنیا آمدم که امکانات آموزشی و بهداشتی خوبی نداشت اما با پیروزی انقلاب اسلامی روند پیشرفت و توسعه آغاز شد.
هاشمی افزود: در این بین نهضت آموزشی در منطقه ما آغاز شد و نظام آموزش عشایری راه اندازی شد و پدر، عمو و عمویم اولین معلمان بودند.
وی خاطرنشان کرد: در چنین خانواده ای وارد عرصه تحصیل شدم و پس از اخذ دیپلم در رشته هوش مصنوعی ادامه تحصیل دادم. من تجربه تحصیل در دانشگاه اصفهان و علم و صنعت را دارم و برایم روشن شد که آینده بدون هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال به ثمر نخواهد رسید.
هاشمی افزود: معتقدم باید در نقاط مختلف کشور عدالت اجرا شود. در مسیر حرکت به سوی اهدافم تسلیم کاستی ها و چالش ها نمی شوم و بدون شک موفقیت در این امر بدون لطف خداوند و حمایت دولت، مجلس و سایر نهادها میسر نخواهد بود.
وی گفت: در طول فعالیت خود چه در دانشگاه و چه در مدیریت در قوه مجریه و قضاییه از استانی تا کشوری برای پیشبرد منافع ملی با ذی نفعان تعامل، همفکری و تفاهم داشته ام. به ایده اجماع ملی عادت کرده اند.” دانش مقدمه توانایی و قدرت است.
گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت ارتباطات ادامه داد: اگر به دنبال حکمرانی قوی در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه های بالا هستیم، باید بدانیم که اولین قدم برای پیشرفت، رسیدن به مرزهای دانش است. بی شک یکی از وزارتخانه هایی که می تواند ضامن پیشرفت کشور در این مسیر باشد، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
به گزارش ICTNN، سید ستار هاشمی وی در سال 1355 در یاسوج به دنیا آمد. وی دارای دکترای مهندسی کامپیوتر و استاد کل گروه مهندسی کامپیوتر در شیراز است. وی همچنین لیسانس سخت افزار از دانشگاه اصفهان، فوق لیسانس هوش مصنوعی از دانشگاه علم و صنعت و دکترای هوش مصنوعی از دانشگاه علم و صنعت و موناش استرالیا دریافت کرد.
ستار هاشمی که معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (1398-1400) در وزارت ارتباطات دولت دوازدهم بود، پس از پایان این دولت به اموال و اسناد کشور رفت. سازمان ثبت و معاون توسعه فناوری و خدمات ثبت الکترونیکی در این سازمان شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات