علاوه بر این، این حادثه در سال 1400 نیز رخ داد و محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات وقت، با تایید غیرفعال شدن شبکه اپراتورها در محل های کنکور، گفت: این موضوع مناطقی را که در همسایگی آن ها بوده، تحت تاثیر قرار داده است. و کیفیت شبکه را تحت تاثیر قرار داد.
آیا وجود تجارت هزار میلیارد تومانی در هزینه دروس کنکور و همچنین خرید و فروش سوالات کنکور که ما را به تخلفات و کلاهبرداری های گسترده در این زمینه واداشته است آنقدر قوی است که ما را از این امر باز داشته است. به فکر تدابیر خاصی برای جلوگیری از سوء استفاده از این فناوری هستید؟
اگرچه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دلایلی از جمله برگزاری کنکور سراسری مشکل قطع اینترنت را تکذیب و به آن اشاره کرده است، اما تاکنون چیزی در این زمینه تایید یا اعلام نشده است، اما وزیر علوم تایید کرده است که اینترنت وجود دارد. فقط در مناطقی که کنکور برگزار می شود قطع می شود. ، تایید شده. این در حالی است که نایب رئیس سازمان سانسه در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد که قطع آنتن موثر نبوده و این مشکل انگیزه سازمان سانسه را برای پیگیری قطعی سراسری اینترنت در زمان برگزاری آزمون افزایش داد.
در روزهای اخیر لو رفتن برخی از سوالات آزمون بازتاب گسترده ای داشته است، هرچند این مشکل چند سالی است که وجود دارد و باعث نگرانی و سردرگمی جامعه به ویژه داوطلبان دانشگاه شده است، اما هدف از تهیه این گزارش توضیح این نیست که چرا این موضوع چیست. این مورد است، اما برای مقابله با دلیل قطع شدن شبکه اینترنت. در مورد جلوگیری از وقوع تقلب و بررسی این سوال است که ابزارهای فنی برای جلوگیری از وقوع تقلب بدون کنترل ملی چیست؟ قطع شدن اینترنت
اگرچه بیش از دو هفته است که شرایط عمومی کشور آرام بوده و محدودیت های به اصطلاح چند روز گذشته ضروری نیست و وزارت ارتباطات تاکید می کند که شناسایی شرایط ایمن و ناایمن و تصمیمات ناشی از این موارد شرایط توسط نهادهای ذی صلاح امنیتی اتخاذ شده است و این وزارتخانه تصمیم گیرنده در این مورد نیست و طبیعی است که در پی محدودیت دو سکوی خارجی با تصمیم مقامات امنیتی، بخشی از ترافیک بین المللی مربوط به استفاده است. از این پلتفرم ها کاهش یافته است. این کاهش پهنای باند بین المللی فقط مربوط به این خدمات محدود است و سایر ارتباطات بین المللی برقرار است.
از کارشناسان و دروازه بانان این امر می خواهم به این سوال پاسخ دهند که چگونه و چرا با وجود تجربه چندین ساله برگزاری این آزمون در ایران، اشکالات این سیستم در کنکور که منجر به تقلب و لو رفتن سوالات می شود، هنوز مشخص است. ، این اتفاق نیفتاد؟ ! و آیا این شبکه اینترنتی است که به عنوان مقصر ابزار مورد استفاده باید قطع یا قطع شود؟
به گزارش ICTNN، انتشار گزارشی به نقل از معاونت امور امتحانی سازمان سنجش که از قطع اینترنت سراسری در روزهای کنکور برای جلوگیری از تقلب در کنکور خبر داده بود، تعجب همگان را برانگیخت.
انتخاب راه حلی برای قطع شبکه اینترنت در شرایطی مطرح شد که به گفته کارشناسان، برای جلوگیری از چنین مواردی هنگام انجام یک پروژه خاص، می توان از مسدود کننده ها، پارازیت ها یا دستگاه های مسدود کننده وای فای استفاده کرد.
دلیل عدم استفاده از این روش ها به طور رسمی اعلام نشده است. شاید بحث هزینه این مسدود کننده ها مطرح باشد اما این سوال وجود دارد که آیا خساراتی که در اثر اختلال در شبکه اینترنت ایجاد می شود از این هزینه بیشتر نمی شود؟
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
اما به گفته تحلیلگران، اعمال محدودیت در اینترنت در سه ماه گذشته و مشکلاتی که برای کاربران و بسیاری از شرکتهایی که از طریق اینترنت فعالیت میکنند، از یک سو و پاسخ متولیان اینترنت و فضای مجازی در ایران به وجود آمده است. به انتقاد، اعتراض و پرسش در مورد از سوی دیگر کاهش محسوس سرعت اینترنت به اندازه کافی اثرات منفی بر کاربران اینترنت در کشور داشته است و اکنون وقت آن رسیده است که مسئولان امر توجه بیشتری به این نکته داشته باشند که ذکر این گونه اظهارات یا اقدامات غیر مسئولانه و خارج از حیطه اختیارات و مأموریت های دستگاه های مختلف است. ، امنیت روحی و روانی افراد و کاربران را به خطر می اندازد، بنابراین باید بیش از گذشته به افکار عمومی توجه شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری