فضانوردان به زودی می توانند غذای آزمایشگاهی مانند استیک و پوره سیب زمینی را طعم دهند و وابستگی آنها به محموله های گران قیمت را کاهش دهند.
به گفته ایزناآژانس فضایی اروپا (ESA) به تازگی آزمایشگاهی در فضا را برای کاهش هزینه تغذیه فضانوردان در فضا راه اندازی کرده و منجر به هزینه ارسال زمین به فضا می شود که این یک گام مهم در تولید مواد غذایی است.
طبق گفته IA ، رژیم غذایی یک فضانورد می تواند تقریباً 5000 دلار در روز هزینه کند. برای مقابله با این هزینه سنگین و کشف یک ماجراجویی فضایی جدید در فضا ، آژانس فضایی اروپا مایل است ظرف دو سال یک کارخانه غذا در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) ایجاد کند.
انگیزه اصلی این پروژه کاهش هزینه ها است ، اما می تواند یک مانع اساسی را از بین ببرد که مانع از تبدیل شدن انسان به یک گونه چند نفره می شود. این یک “غذای فضایی” است.
محققان کالج امپریال در لندن و فضای مرزی در صدر این علم مدرن قرار دارند.
در حال حاضر کشاورزی طیور آزمایشگاهی در حال رفتن به سوپر مارکت های ایالات متحده و سنگاپور است. حامیان پرورش مواد غذایی آزمایشگاهی می گویند که ارزش واقعی این غذاها در ظرفیت آنها به عنوان منبع غذای پایدار و سازگار با محیط زیست نهفته است.
دوتایی که می تواند غذا تولید کند
دکتر عقیل شمسول گفت: “علم فعلی می تواند انرژی خالص ، غذا و نوشیدنی ایجاد کند.”
آنها ژنتیک غذایی را با استفاده از بیوراکتور در مرکز پروتئین های پایدار طراحی می کنند.
“Bioir” یا “واکنش بیولوژیکی” گونه ای از راکتورهای شیمیایی است که در آن واکنش های بیولوژیکی شبیه سازی می شوند.
دانشمندان ژن مخمر را اضافه می کنند که ویتامین های اضافی تولید می کند. آنها می توانند از این روش برای تولید انواع غذاهای مانند پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات و وعده های غذایی کامل استفاده کنند.
این سیستم می تواند در این زمینه کار کند ، اما مشخص نیست که آیا به درستی در یک فضای دشوار کار خواهد کرد.
این تیم نمونه ای از یک مخمر ویژه را در نسخه کوچکتر از بیوراکتور ارسال کرد.
آیا یک بیویر می تواند در استیک انجام دهد؟
پس از راه اندازی دوچرخه سواری توسط موشک Falcon 9 ، SpaceX ، این ماهواره که یک مکعب کوچک است و دارای یک آزمایشگاه کوچک است ، با اولین فضای تجاری بازگشت اروپایی در اطراف زمین می چرخد.
سه ساعت بعد ، این نمونه آزمایشگاهی به ساحل پرتغال باز می گردد و یک کشتی بازیابی آن را به لندن منتقل می کند. در آنجا ، دانشمندان مواد غذایی کشف می کنند که چگونه می توان یک “بیور” را انجام داد تا به آنها اجازه دهد تا غذا را تا ابتدای سال آینده پرورش دهند.
محصولات تولید شده توسط بیوراکتور شبیه به یک ماده آجری چسبنده هستند ، بنابراین دانشمندان می خواهند این مشکل را حل کنند. فضانوردان اکنون غذای فضایی را به عنوان یک چالش در ایستگاه فضایی بین المللی می دانند. از آنجا که غذا در فضا یخ زده یا خشک شده یا تابش است ، پخت و پز در فضا برای تزریق آب گرم به کیسه مواد غذایی است.
Jakub Radzikowski ، رئیس ارشد کالج امپریال ، می تواند نشاسته و پروتئین هایی را از قارچ تولید کند.
وی گفت: “ما می توانیم غذا را در فضا انجام دهیم.”
اگرچه این پروژه در انتظار تصویب است ، اما به سرعت امکان تولید غذاهای پیشرفته و غنی از فضا می شود.
دکتر عقیل شمسول گفت: “رویای ما ساختن کارخانه هایی در مدار زمینی روی ماه است.”
این “Biorector” اولین قدم برای ایجاد زیرساخت های لازم برای زندگی در فضا خواهد بود.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات