وزیر ارتباطات برای سومین بار با مراجعه به مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به سوالات و مطالبات مردم پاسخ مستقیم داد.
به گزارش ICTNN، بر اساس دستور رئیس جمهور به وزرا، معاونان و مسئولان دولتی مبنی بر گفتگوی مستقیم با مردم، عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – امروز (یکشنبه 27 تیرماه) در برنامه «پاسخ آنلاین و ارزیابی عملکرد» وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات “” که در مرکز ارتباطات مردمی برگزار شد، حضور یافت و به سوالات مردم پاسخ داد.
زارع پور با اشاره به پیدایش هوش مصنوعی و اینترنت اشیا گفت: با ظهور فناوری های جدید مانند اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، خانه هوشمند، شهر هوشمند و کشور هوشمند پدید می آید. او و در واقع دیگران از خارج برای او تصمیم بگیرند.
وی افزود: تصور کنید به جای پلتفرم های داخلی حمل و نقل مسافر مانند اسنپ و تپسی، نسخه های آمریکایی مانند اوبر در کشور فعال بود، چه می شود که اگر این پلتفرم های خارجی نمی خواستند تنها در طول نیم روز به کشور خدمات رسانی کنند، چه شرایطی پیش می آمد. ? میلیون ها نفر دچار مشکل می شدند و ما به عنوان یک دولت نمی توانستیم از حقوق مردم دفاع کنیم.
وزیر ارتباطات گفت: دنیای آینده، دنیای پلتفرم ها و پلتفرم های دیجیتالی است و در این دنیا اگر کشوری دارایی دیجیتال نداشته باشد، وجود ندارد.
وی دو قانون اخیراً در اتحادیه اروپا درباره بسترهای اینترنتی را یادآور شد و افزود: دو قانون «خدمات دیجیتال» و «بازار دیجیتال» که از ابتدای سال آینده در اتحادیه اروپا اجرایی می شود قوانین بسیار سختگیرانه برای پلتفرم های فعال در اروپا، به ویژه برای اینکه بتوانند حاکمیت خود را در فضای مجازی حفظ کنند زیرا همه به مرزهای فضای مجازی خود حساس هستند.
زارع پور با اشاره به تلاش وزارت ارتباطات برای رفع تحریم ها علیه مدعیان آزادی، به سرویس آنلاین 403.dot اشاره کرد و افزود: کسانی که ادعای همراهی با مردم ایران را دارند با تحریم دسترسی برنامه نویسان و نخبگان ما. به هزاران سایت و سرویس محبوب. ، مسدود شده اند و ما در وزارت ارتباطات با کمک بخش خصوصی راهکارهایی برای دور زدن این تحریم ها ایجاد کرده و این خدمات را در اختیار کاربران قرار داده ایم تا مردم کمتر از فیلترشکن استفاده کنند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه احساس می کنم برخی از بسترهایی که در گذشته فیلتر شده اند نیاز به بازنگری دارند، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در حکم دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی نیز به سیاست ها و مصادیق آن اشاره کرده است. فیلترینگ باید بررسی شود که این مسیر را نیز طی می کند.
وی با اشاره به اینکه در زمان فیلترینگ تلگرام در سال 1396 هیچ گزینه ملی جوابگو نبود، افزود: اما با تلاش شبانه روزی و فشرده جوانان و کارشناسان ملی و تامین زیرساخت ها توسط وزارت ارتباطات ، امروزه جایگزین هایی در کشور وجود دارد. می توان گفت نمونه های داخلی بهتر از نمونه های خارجی هستند.
زارع پور با اشاره به گزارش های سال گذشته سازمان بین المللی تست سرعت، خاطرنشان کرد: حدود یک دهه است که وضعیت اینترنت ثابت در کشور بهبود نیافته و وضعیت مناسبی برای ارتباطات کشور به ویژه در حوزه ثابت نیست. رشته.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه همه دنیا به سمت ارتباط فیبر نوری حرکت می کنند چرا که سرعت های ارائه شده توسط فیبر گاهی صدها برابر قبل از گذشته است، گفت: بنابراین پروژه ملی فیبر نوری منازل و مشاغل را در کشور آغاز کردیم. و در شهرهایی که این پروژه شروع شد به سرعت چند صد گیگابیت در ثانیه رسیدیم.
وی با تاکید بر اینکه پروژه FTTx باید از 10 سال پیش آغاز می شد، افزود: پروژه ملی فیبر نوری برای منازل و مشاغل کار سختی است زیرا نیازمند هماهنگی مولفه های مدیریت شهری مانند شهرداران، شوراهای شهر، فرمانداران و فرمانداران است. اما با وجود گستردگی کار در چند صد شهر این پروژه را آغاز کرده ایم و انشالله تا پایان سال حدود 8 میلیون خانه تحت پوشش قرار می گیرد و وضعیت اینترنت ثابت و حتی سیار قطعا بهبود می یابد.
وزیر ارتباطات درباره مطالبات معوق کارکنان شرکت مخابرات ایران توضیح داد: مشکلات داخلی شرکت مخابرات به عنوان یک شرکت خصوصی مربوط به وزارت ارتباطات نیست اما از طریق نماینده خود در هیات مدیره پیگیر این موضوع هستیم. از مدیران شرکت مخابرات
بر اساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وی با اشاره به موضوع اخذ وام از صندوق نوآوری افزود: برای دریافت وام از این صندوق در استان، پس از تایید درخواست، باید مصوب کارگروه ملی و همچنین طبق بند الف تبصره 18 قانون باید بر اساس کد تامین اجتماعی شغل ایجاد شود تا امکان بازپرداخت وام شغلی وجود داشته باشد.
زارع پور پس از دریافت شکایت یکی از اهالی روستا در کشور مبنی بر وضعیت بد ارتباطات و اینترنت روستای تودهزن بروجرد گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده روستای تودهزن برای ارتقای کیفیت ارتباطات در برنامه ما قرار گرفته است. و مشکل ارتباطی این روستا تا پاییز امسال حل می شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه تعهد ما این است که در هر روستا یک اپراتور داشته باشیم، گفت: هر فرد در روستاها می تواند با سیم کارت هر اپراتور به صورت رایگان تردد کند.
بر اساس این گزارش، در ارتباط مستقیمی که وزیر ارتباطات با تعدادی از هموطنان در سراسر کشور داشت، موضوعاتی مانند فیلترینگ، مخابرات، ارتباطات روستایی، آماده به کار، ایده های نو مطرح و وزیر ارتباطات دستورات لازم را صادر کرد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات