طی مراحل راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه، این سرویس طی 2 سال آینده در چند شهر منتخب ارائه خواهد شد.
شرکت مخابراتی Reliance Jio نیز تصمیم دارد در ماه اکتبر (این ماه) اینترنت 5G را به کلان شهرها ارائه کند و امیدوار است تا 18 ماه آینده این سرویس را در شهرهای بیشتری ارائه کند.
شرکت “بهاراتی ایرتل” نیز در حال راه اندازی خدمات 5G در شهرهای مختلف است و مهلت مارس 2024 برای ارائه پوشش اینترنت نسل پنجم به 5000 شهر دارد.
مودی در واقع خدماتی را راه اندازی کرده است که هدف آن ارائه پوشش اینترنتی گسترده با سرعت انتقال داده بالا و تأخیر کم همراه با ارتباطات قابل اعتماد است. وی در این مراسم گفت: این اتفاق در تاریخ ثبت خواهد شد. ضمن اینکه این اقدام گامی در جهت ایجاد عصری جدید در کشور و آغاز فرصت های نامحدود است.
آژانس تحقیقاتی امیدیا پیشبینی میکند که تعداد مشترکان اینترنت 5G در هنداب به 396 میلیون نفر برسد که در واقع نیمی از کل مشترکان فعلی این سرویس در سراسر جهان است. به این ترتیب، در رتبه بندی کشورهایی که بیشترین جمعیت کاربران اینترنت 5G را در سال 2026 دارند، هند پس از چین و ایالات متحده در رتبه بندی قرار خواهد گرفت. به عبارت دیگر در این رتبه بندی ژاپن با 147 میلیون مشترک 5G جایگاه سوم را به هند واگذار می کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
بر اساس بیانیه دولت هند، تأثیر اقتصادی کلی نسل پنجم اینترنت موبایل تا سال 2035 به 450 میلیارد دلار خواهد رسید.
تحریریه ICTNN شبکه خبری