وزیر ارتباطات در پایان سخنان خود تاکید کرد: برای هوشمندسازی خدمات کمیته امداد تمامی مساعدت ها و حمایت های لازم را از این طرح انجام خواهیم داد.
زارع پور افزود: در این زمینه موانعی وجود دارد اما برای دسترسی بهتر به داده های دستگاه ها در حال پیگیری و تصویب مصوبه ای در این زمینه هستیم.
در ابتدای این جلسه «مرتضی بختیاری» رئیس کمیته امداد با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای هوشمندسازی خدمات کمیته امداد گفت: اجرای این طرح با هدف انجام عملیات اجرایی از شهریور ماه سال 99 آغاز شد. دستیابی به امداد هوشمند و کارآمد و در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.» می شود.
وی با اشاره به اینکه در این طرح تلاش می کنیم تمامی فرآیندهای مرتبط با مددجویان و مددکاران الکترونیکی و هوشمند شود، افزود: با این کار به دنبال شفاف سازی و قرار گرفتن فعالیت های انجام شده در چشم مردم هستیم و این امر افزایش می یابد. کمک های مردمی و اهداکنندگان نیز بسیار تأثیرگذار هستند.
به گزارش روز سه شنبه ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص اهمیت این طرح برای افزایش هوشمندسازی گفت وگو کرد. اکثر حاضران به کمک به نیازمندان اشاره کردند و گفتند: با اجرای این طرح و ایجاد شفافیت، نوع نیازها به طور دقیق مشخص می شود و دایره جذب مددجو نیز افزایش می یابد.
وی به روند رو به رشد استعلام الکترونیکی بین دستگاه ها اشاره کرد و گفت: استعلام ها در 10 ماهه امسال نسبت به سال گذشته تقریبا دو برابر شده و همچنان رو به رشد است.
در این نشست همچنین گزارشی از روند هوشمندسازی کمیته امداد، چالش ها و راهکارهای آن ارائه شد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی در خصوص مشکلات مربوط به دریافت داده ها از دستگاه های مختلف افزود: همانطور که رئیس جمهور در آخرین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات تاکید کرد، داده ها یک سرمایه ملی است و باید در اختیار دستگاه های مسئول قرار گیرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری