کشوری ادامه داد: همچنین مشخص نیست اعضای این کمیسیون چه کسانی هستند. معمولاً در کشور ما تشکیل تشکل ها و گروه ها بر اساس قانون مجلس صورت می گیرد و این گروه باید دارای وظایف و اختیارات و اختیارات کافی در زمینه قانون گذاری باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات، در حالی که در نسخه قبلی به خدمات پایه اشاره شده بود، اکنون تمامی خدمات فضای مجازی تخصیص یافته است که بسیار گسترده است، از خدمات بانکداری الکترونیک گرفته تا ارزهای رمزنگاری شده، بخش هایی که قبلاً متولی آن هستند. این یک گسترش کلی قانون به کلیه خدمات است که در این فرمان توضیح داده شده است. علاوه بر این در این طرح تولید و فروش فیلترشکن جرم انگاری شده در حالی که در نسخه جدید وزارت ارتباطات مجبور به بستن فیلترشکن ها شده است.
این کارشناس فناوری اطلاعات ادامه داد: وقتی صحبت از پلتفرم ها می شود، هنوز نحوه برخورد با پلتفرم های خارجی مشخص نیست و در پاکت نامه چیزهایی گفته می شود که حساس نیستند، اما ابهام هم دارند. در حالی که شورای عالی فضای مجازی هم اکنون می تواند قوانین مذاکره با شرکت های خارجی را به وزارت ارتباطات ابلاغ کند، اما قانون در وهله اول ضرورتی ندارد، زیرا قانون الزاماتی را ایجاد می کند که نقض آن دشوار است، بنابراین بهتر است انجام شود. در فضای. انعطاف پذیر بودن
یک کارشناس فناوری اطلاعات درباره وضعیت فعلی طرح موسوم به حفاظت اظهار نظر کرد و آن را از مجلس به کارگروهی برای تصمیم گیری ارجاع داد. چگونه با بسترهای خارجی برخورد کنیم؟
در عین حال برخی از اعضای این کمیسیون با توجه به اینکه زمان بررسی لایحه بودجه 1401 در کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی و برخی اعضای کمیسیون آغاز شده است، باید با درخواست مرکز پژوهش های مجلس موافقت شود. در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه نیز عضویت دارند. در حالی که اعضای کمیسیون تلفیق بر روی بودجه 1401 کار می کنند، این طرح برای بررسی بیشتر و کار کارشناسی به مرکز پژوهش های مجلس ارجاع می شود.
وی ادامه داد: به نظر می رسد نسخه جدید طرح نه به پژوهشگاه بلکه به کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات ارجاع شده است. رئیس این کارگروه، آقای یزدی خواه از همین کمیسیون مشترک است، برنامه سفر و برنامه پس از 20 روز اصلاح یا به کمیته برگردانده می شود، در حالی که نسخه قبلی هنوز از دستور کار خارج نشده است، زیرا زمان ممکن است به کلیات آن رای دهند و کلیات را منفی.
به گزارش ICTNN، مرکز پژوهشهای مجلس در نامهای به رئیس کمیته ویژه بررسی طرح حفاظت از فضای مجازی، مشکلات فراوانی را در متن این طرح از جمله کاهش سرمایه اجتماعی، ایجاد بیثباتی در قوانین و مقررات اقتصادی عنوان کرد. به خطر انداختن امنیت سرمایهگذاریها، دخالت بیش از حد در کسبوکار، جنبههای مختلف زندگی مردم را تشویق نخبگان به مهاجرت، ابهام و عدم شفافیت در احکام و روند قانونگذاری دانست و خواستار زمان بیشتر برای اصلاحات شد.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در همین راستا، محمد کشوری – کارشناس فناوری اطلاعات – در گفت وگو با ICTNN، تصریح کرد: این طرح که از این پس «سامانه تنظیم خدمات فضای مجازی» نامیده می شود، باید ظرف مدت 20 روز به کارگروهی ارائه و اعلام شود. ، گفت: مرکز تحقیقات ایرادات جدی به این طرح وارد است و بین مرکز تحقیقات و شورای کمیسیون اختلاف نظر وجود دارد. اگرچه کمیسیون ادعا می کند که باگ های نسخه جدید را برطرف کرده است، اما مرکز تحقیقات معتقد است که این باگ ها در نسخه جدید که در 25 ژانویه منتشر شده است نیز گنجانده شده است.
این کارشناس فناوری اطلاعات گفت: بر اساس اظهارات، نسخه منتشر شده در 26 ژانویه نسخه ترکیبی از نظرات وزارت ارتباطات و کمیسیون است. وظایف کارگروه و ارگان های ذکر شده چیست؟ همچنین کمیسیون ماده 2 که تنظیم کننده رگولاتورها است اختیارات زیادی دارد و اساساً باید برای هر بخش یک رگولاتور بخش داشته باشیم زیرا دنیا به سمت ادغام رگولاتورها با دامنه ها پیش می رود. گیج شدن
تحریریه ICTNN شبکه خبری