گوشی جدید پوکو X7 که اخیرا معرفی شده و به لطف محبوبیت نسل قبلی خود، توجه کاربران را به خود جلب کرده است. محصولی میان رده از شیائومی که تحت برند فرعی پوکو عرضه می شود. در مقابل گلکسی A35 داریم که نمی توان منکر محبوبیت ویژه آن برای کاربران ایرانی شد. با این حال، گلکسی A35 رقیب مستقیم Poco X7 نیست و باید منتظر عرضه گلکسی A36 باشیم که ممکن است در پایان زمستان امسال اتفاق بیفتد. با این حال، ما اکنون با گزینه های موجود در بازار سر و کار داریم و می خواهیم امشب با هم ملاقات کنیم ترنج بیایید قدرت سخت افزاری Poco X7 را با Samsung Galaxy A35 مقایسه کنیم، به خصوص در معیارها و پایداری.
مقایسه Poco X7 و Galaxy A35
تراشه مورد استفاده در پوکو X7 نمونه ای از این Dimensity 7300 Ultra از Mediatek است. هنوز مشخص نیست که این تراشه با چه چیزی است ابعاد 7300 تفاوت در چیست؟ شاید مشخص باشد که اکثر تیم ها در یک منطقه هستند فوق العاده می بینیم (!) و جزئیات تفاوت سخت افزاری ارائه نشده است. در بهترین حالت ممکن است تفاوت جزئی در فرکانس برخی از هسته ها وجود داشته باشد.
شما همچنین می توانید Poco X7 را با 8 یا 12 گیگابایت رم و 256 یا 512 گیگابایت حافظه داخلی تهیه کنید.
Samsung Galaxy A35 به تراشه خود این شرکت یعنی اگزینوس 1380 این گوشی مجهز به تراشه ای است که از نسل قبلی خود یعنی گلکسی A54 قرض گرفته شده است. شما می توانید گلکسی A35 را با 6 یا 8 گیگابایت رم و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی تهیه کنید.
اکنون که مشخصات سخت افزاری این دو محصول را می دانیم، نوبت به مقایسه خروجی های سخت افزاری آن ها بر اساس بنچمارک های فعلی رسیده است.
مقایسه استانداردها
با بنچمارک GeekBench ما با بررسی قدرت پردازش CPU تراشه شروع می کنیم. نمودار زیر می تواند برای مقایسه Poco X7 و Galaxy A35 بسیار مفید باشد. علاوه بر این، محصولات دیگری نیز وجود دارد.
در تست تک هسته ای باید گفت که عملکرد این دو محصول تقریبا یکسان است و در تست چند هسته ای گلکسی A35 کمی بهتر از پوکو X7 عمل می کند. اما این تفاوت آنقدر نیست که بخواهیم امتیاز ویژه ای به نماینده سامسونگ بدهیم.
سپس استاندارد آنتوتو در حال بررسی هستیم
جایی که بازیگر پوکو به پایان رسید 10 درصد بهتره او به عنوان نماینده سامسونگ کار می کند. البته بخشی از این تفاوت را می توان به تنوع نسخه آزمایش شده نسبت داد. در این تست، پوکو
با این حال، از آنجایی که خروجی تست Antutu شامل قدرت پردازش گرافیکی است، لازم به ذکر است که Poco X7 دارای صفحه نمایش با وضوح کمی بالاتر از Galaxy A35 است.
اکنون زمان بررسی است قدرت پردازش گرافیکی ورود این دو گوشی.
شاید هیچ یک از این محصولات دارای چیپست Qualcomm Snapdragon محبوبتر نباشند و هر دو از هستههای Mali در بخش پردازش گرافیکی استفاده کنند، اما در هر صورت یکی بهتر از دیگری عمل میکند.
در چیپ Dimensity 7300 Ultra از 2 هسته Mali-G15 استفاده شده است که نمونه های قدرتمندی هستند، اما زمانی که 2 هسته وجود دارد ممکن است عملکرد بسیار خوبی ارائه نکنند.
در چیپست Exynos 1380 سامسونگ از 5 هسته Mali-G68 استفاده شده است. اما انتخاب GPU در خروجی چه تفاوتی برای کاربر نهایی دارد؟
برای پاسخ، باید استاندارد گرافیک 3D Mark را باز کنیم:
همانطور که در نمودار زیر مشاهده می کنید، هر دوی این تراشه ها محصولات تراشه ای هستند نسل دوم اسنپدراگون 7s آنها بهتر کار می کنند. این تراشه در Poco X6، نسل قبلی Poco X7 استفاده شد.
اما در مقایسه با نمایندگی پوکو و سامسونگ باید گفت که نماینده پوکو حدود 5 درصد بهتر ظاهر شد. البته هر دو دستگاه کمتر از گلکسی A55 هستند.
مقایسه پایداری آماکلرد در تست های درمان فشار بالا
معمولاً تعداد استانداردها برای تعیین سطح تراشه ها مفید است. با این حال، اینکه این محصول تا چه زمانی می تواند حداکثر قدرت پردازشی را برای تراشه فراهم کند، سوال مهم تری است. اگر گوشی شما به سرعت گرم شود، باید فرکانس تراشه را کاهش دهد که به معنای کاهش عملکرد آن است.
برای مقایسه پایداری Poco X7 با Galaxy A35 از دو معیار استفاده شد. اولین تست throttling CPU معیار او هست
همانطور که از مقایسه زیر مشخص است، گلکسی A35 با ثبات 83 درصدی توانسته عملکرد بهتری نسبت به Poco X7 داشته باشد. البته حداکثر (حداقل و متوسط) قدرت پردازشی پوکو کمی بهتر از سامسونگ است.
استاندارد بعدی تست استرس معیار برای گرافیک سه بعدی تراشه گرافیکی موبایل شما بیشتر از تراشه اصلی تحت آزمایش استرس طولانی مدت قرار می گیرد. زیرا احتمالاً شما بیشتر از داشتن محاسبات عجیب و غریب در تلفن خود مشغول بازی هستید.
در تصویر اول (تصویر بالا) این واضح است پایداری هر دو محصول در سطح عالی و نزدیک به 99 درصد است.. الان یکی نیم درصد بالاتر و دیگری نیم درصد پایین آمده است. با این حال، امتیاز عملکرد گلکسی A35 بسیار بالاتر از Poco X7 است. این را در تصویر زیر بهتر متوجه خواهید شد.
البته در تصویر دوم افزایش مصرف باتری و دمای آن را در کنار نرخ فریم مشاهده می کنید. از نرخ فریم مشخص است که گلکسی A35 می تواند در درازمدت قدرت پردازش بهتری ارائه دهد و محدوده نرخ فریم آن بین 10 تا 21 فریم در ثانیه بود، در حالی که Poco X7 تنها بین 4 تا 6 فریم در ثانیه بود.
دمای بالا گلکسی A35 پایین تر است و افزایش دما 6 درجه را ثبت می کند، جایی که نماینده پوکو افزایش دمای 9 درجه را ثبت کرده است. در پایان، پوکو
خلاصه
به طور کلی باید گفت که با دو دستگاه میان رده مقرون به صرفه سامسونگ و پوکو روبرو هستیم. تفاوت قدرت پردازشی و پایداری این دو محصول چندان محسوس نیست، اما با توجه به همه جوانب، سامسونگ باید مزیت نسبی را به خود اختصاص دهد.
البته تلفن همراه تنها به پردازش و پایداری مربوط نمی شود، بلکه مواردی مانند پشتیبانی نرم افزاری، طراحی، دوربین، باتری، صفحه نمایش و غیره را نیز شامل می شود.
به نظر شما عملکرد این دو دستگاه در برابر یکدیگر چگونه است؟
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/01/17/%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D9%88%DA%A9%D9%88-x7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-a35-%D8%B3%D8%A7/
تحریریه ICTNN شبکه خبری