Namsung در حال توسعه اولین تلفن تاشو سه بار اکنون در حال مشاهده سرعت حمل و نقل این دستگاه بین داده های نسخه 3C است. در اینجا جزئیات این گزارش آورده شده است.
تلفن سه سامسونگ با پشتیبانی 4 -watt پشتیبانی می کند
به تازگی ، SM-F9680 ، نسخه چینی تلفن تاشو سامسونگ ، گواهی 3C چینی را دریافت کرده است. در این لیست مشخص شد که تلفن فوق از 4 سیم شارژ بی سیم پشتیبانی می کند اگرچه این تعداد بسیار مهم نیست ، اما همزمان با فرآیند حمل و نقل فعلی در تلفن های سامسونگ تاشو است.

تلفن سه گانه سامسونگ
شارژر با این دستگاه EP-TA800 سازگار خواهد بود. شارژر که مدتی در محصولات سامسونگ مورد استفاده قرار گرفته است ، حداکثر تولید حداکثر 5 وات دارد.
تا به امروز ، تلفن های تاشو سامسونگ از حداکثر 4W پشتیبانی کرده اند. به نظر می رسد این روند در مدل های جدید از جمله است Galaxy Z Fold 7 تغییر نخواهد کرد بنابراین طبیعی است که اولین تلفن تاشو سامسونگ سرعت شارژ بالاتری ندارد.
طبق گزارش ساموبیلدر حالی که برخی از تلفن های میانه سامسونگ کهکشان A56 آنها اکنون از هزینه های سیم 4 -Watt پشتیبانی می کنند.
سامسونگ در بخش شارژ هواوی شکست خورد
یکی از اصلی ترین رقبای این تلفن ، Huawei Mate Xt Ultimate در حال حاضر به بازار عرضه شده است و چه کسی 1 وات ، شارژ سریع پشتیبانی می کند بنابراین با مقایسه شماره های روی کاغذ ، تلفن سامسونگ تاشو در بخش سرعت حمل و نقل در برابر رقیب چینی خود ظاهر می شود.
آیا سرعت شارژ سامسونگ ناامید کننده است؟
با وجود تمام نوآوری های احتمالی در طراحی تلفن تاشو سامسونگ ، به نظر می رسد این شرکت در سرعت شارژ محافظه کار است. باید دید که قابلیت های سایر برنامه ها و دستگاه هایی که سعی در ضعف در این بخش دارند ، چیست.
OPPO کار تلفن تاشو را برای تلفن تأیید کرد
آیا این سرعت حمل و نقل برای یک تلفن پایدار پیشگام کافی است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/06/07/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D9%88-%D8%B3%D9%87-%D9%84%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4/
تحریریه ICTNN شبکه خبری