سازمان حریم خصوصی داده ایرلند در حال بررسی این شرکت است X (توییتر سابق) متعلق به مسک او است کمیته حفاظت از داده ها (DPC) روز ایرلند جمعه 21 آوریل اعلام شده است (به نقل از رویترز) که تحقیقات در مورد استفاده از این بستر اجتماعی پست های عمومی است کاربران اروپایی (EU/EEA) برای آموزش چت ها Grok Ai (Grok ai) من شروع کردم
در این حالت ، ایرلند وظیفه اجرای مقررات اتحادیه اروپا را به دلیل دفتر مرکزی اروپا شرکت X در دوبلین واقع شده است.

معماری هوش مصنوعی
تحقیقات و قوانین تولید ناخالص داخلی
کمیته حفاظت از داده های ایرلند اظهار داشت که هدف از تحقیقات بررسی این ادعا است:
“پرداختن به داده های شخصی در نشریات موجود در دسترس مخاطبان منتشر شده توسط کاربران اتحادیه اروپا/EEA در بستر رسانه های اجتماعی” X “
بر اساس قوانین آیین نامه حفاظت از داده های عمومی (GDPR)، اختیارات قانونی ایرلند برای مجازات X تا سقف چهار درصد از درآمد جهانی او دارد
DPC در ایرلند گفت:
“هدف از این مطالعه تعیین این است که آیا این داده های شخصی برای آموزش مدلهای طولانی زبان (LLM) از نظر قانونی پردازش شده است.”
تاریخ درگیری DPC و X در Grok Head
اگر این به دنبال شماست ، به دلیل DPC در سال است 1 X همچنین به دادگاه آورد و خواستار متوقف کردن آموزش Grok با داده های کاربران اتحادیه اروپا بدون تأیید آنها شد. این اقدام پس از تغییر سیاست پلتفرم در تابستان انجام شد و به این سایت اجتماعی اجازه می دهد تا از پست های عمومی برای آموزش مذاکرات هوش مصنوعی استفاده کند.
با این حال ، تنظیم کننده داده های ایرلند پس از چند هفته به روند قانونی پایان داد و اعلام کرد که این شرکت با محدودیت دائمی استفاده از داده های شخصی کاربران اتحادیه اروپا در Grok موافقت کرده است. DPC دلیل این شرکت را که اکنون قوانین تولید ناخالص داخلی را نقض می کند ، مشخص نکرد.
مجازات قبلی توییتر
آخرین DPC در برابر این شرکت (که در آن زمان به عنوان توییتر شناخته می شود) برای امسال جریمه می شود 1 و مجازات های این مقدار 6000 یورو از آنجا که هیچ اعلان درستی (در طی دو ساعت) وجود ندارد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که چالش های حریم خصوصی داده ها و استفاده از آنها برای آموزش مدلهای هوش مصنوعی ادامه دارد.
نظر شما در مورد تلاش اروپایی ها برای جلوگیری از استفاده از داده های کاربر چیست؟
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2025/04/13/%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%DA%AF%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9/
تحریریه ICTNN شبکه خبری