وی ادامه داد: تجربه اقتصادی این کشور در سالهای اخیر نشان داده است که تحولات اولیه در بازار اغلب عاطفی و کوتاه مدت است. ثبات و ثبات بازار دستگاه های تلفن همراه نیاز به متحد کردن سود دیپلماتیک و یک راه حل پایدار برای چالش های سیاست خارجی دارد. بنابراین ، کاهش مداوم قیمت ها یا اتحاد آنها بستگی به نتایج مشخص مذاکرات و همچنین مدیریت مناسب انتظارات در جامعه دارد. بنابراین ، در این زمینه لازم است که فعالان تلفن همراه مطابق با اصول مدیریت موجودی ، تجزیه و تحلیل دقیق تحولات روزانه و اتخاذ تصمیمات اقتصادی مبتنی بر منطق ، از رفتارهای عاطفی خودداری کنند. تصمیمات شگفت انگیز نه تنها می تواند منجر به خسارات مالی کوتاه مدت شود ، بلکه موقعیت شرکت های در معرض خطر را در جلوی پیش زمینه نیز قرار می دهد.
یکی از اعضای هیئت مدیره فدراسیون صدا ، عکس و تلفن همراه: بازار تلفن همراه امروز به سیاست های پشتیبانی خاص ، برنامه ریزی و توضیح چشم انداز اقتصادی شفاف تر از همیشه نیاز دارد. در عین حال ، فعالان صنعتی باید با نظارت دقیق روندهای بین المللی ، به ویژه در زمینه فناوری جهانی و تجارت ، موقعیت خود را در بازارهای محلی و منطقه ای متحد کنند. لازم به ذکر است که تحولات سیاسی و دیپلماتیک اخیر در کوتاه مدت مؤثر بوده است ، اما تأثیر طولانی مدت آنها.
یوسی افزود: “اگر می خواهیم از رفتار بازار دستگاه های تلفن همراه در طول مذاکرات نتیجه بگیریم ، باید بگوییم که بازار بازار موبایل ایران ، در آستانه مذاکرات ، به یک رویکرد هوشمند ، بیمار و تجزیه و تحلیل نیاز دارد.” بسته به خرد جمعی ، مدیریت بازار علمی و استفاده از فرصت ها برای بهبود روابط بین الملل ، می توان مسیر توسعه و سعادت را مشاهده کرد.
منبع: ایلنا
منبع: https://www.itna.ir/news/84171/%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86
تحریریه ICTNN شبکه خبری