بابی Cutic ، رئیس سابق ActiveVision ، شکایتی از افترا علیه G / O Media ارائه داد. این شکایت به دلیل انتشار دو مقاله در سال ششم است که به گفته کوتیک ، حاوی اطلاعات نادرست و توهین آمیز در مورد آن بود.

شکایتی جدید در مورد افترا در 5 مارس با عنوان “رابرت کوتیک V G / O Media Inc” نیز در پرونده دادگاه قابل مشاهده است ، اما جزئیات این شکایت در حال حاضر برای عموم در دسترس نیست. News Courthouse ، که برای اولین بار به شکایت اشاره کرد ، می نویسد که CUTIC به دنبال “خسارت عظیم” در دادگاه است. این شکایت مربوط به مقالاتی در سایت قدیمی رسانه G / O به نام Gizmodo و سایت فعلی Kotaku در مورد علاقه Coutic احتمالی برای خرید Tiktok است.
بد نیست بدانید که این دو مقاله توسط بخش حقوق مدنی کالیفرنیا در مورد اکتیویژن بلیزارد ، که در سال ششم واریز شده بود ، مورد مطالعه قرار گرفت. تصمیم نهایی در کالیفرنیا تأکید می کند که “هیچ یک از شکایات علیه اکتیویژن تأیید نشده است” و “متهمان همه شکست ها ، مسئولیت ها و آسیب ها را انکار می کنند”. CUTIC اکنون معتقد است که این دو نشریه با انتشار اخبار دروغین در مورد تحقیقات سال آسیب دیده اند.
Courte News به نقل از شکایت کوتیک به شرح زیر است:
کوتاکو و جیزمودو عمداً اطلاعات نادرست را منتشر کردند که قبلاً مقامات قضایی را می شناختند.
Courthouse News می نویسد که Coutic و نمایندگان وی بارها نامه ای به G / O Media نوشتند ، اما کوتاکو و جیزمودو از حذف مقاله های دروغین خودداری کردند.
با این حال ، طبق گزارش کاخ عدالت ، کوتیک ادعا می کند که این مقالات همچنان حقیقت را “تحریف” می کنند و در این شکایت نشان داده شده است که این مقالات “فقط برای اهداف مخرب برای تحمیل آسیب های بیشتر به کاسه” بوده است.
یک گزارش واشنگتن پست در سال 2008 ، با بررسی تاریخچه دادگاه حقوقی Coutique ، می گوید که “تمایل به تقدیس منابع عظیم (مانند وکیل ، زمان …) را برای کوچکترین درگیری های قانونی” نشان داده است “و همیشه” در سالهای بسیاری از نبردهای حقوقی با دشمنان بزرگ درگیر بوده است “.