پیش از این مشخص نبود که این استودیو خارجی کدام استودیو خواهد بود اما اخیرا اطلاعات جدیدی منتشر شده است. یکی از کاربران ResetEra اخیرا متوجه شده است که در یک کلیپ لو رفته از گیم پلی بازی قبل از آلفا، کلمه RED در گوشه پایین سمت راست دیده می شود.
بر کسی پوشیده نیست که سونی در حال کار بر روی چندین انحصاری مختلف است. اگرچه اطلاعات رسمی زیادی در مورد این بازی ها منتشر نشده است، اما اخیراً یک کلیپ فاش شده ظاهرا یکی از آنها را نشان می دهد. این بازی یک بازی تیراندازی سوم شخص علمی تخیلی است که ظاهرا توسط یک استودیو خارج از کشور ساخته شده است. تیم اروپایی داخلی سونی در XDev نیز به این تیم کمک می کند.
به نظر می رسد استودیو People Can Fly که بازی Outriders را در کارنامه خود دارد، از سال 2021 روی یک بازی علمی تخیلی برای سونی کار می کند.
در نوامبر 2020، People Can Fly اعلام کرد که روی دو پروژه اعلام نشده کار می کنند. یکی از این پروژه ها با همکاری Square Enix و دیگری با همکاری Take-Two Interactive بود. با این حال، در سپتامبر سال گذشته، استودیو اعلام کرد که Take-Two Interactive قرارداد خود را فسخ کرده است. بازی مذکور Project Dagger نیز به صورت داخلی عرضه خواهد شد.
People Can Fly سابقه ساخت بازی های تیراندازی سوم شخص علمی-تخیلی را دارد، بنابراین جای تعجب نیست که استودیو روی IP جدیدی با عناصر مشابه در ارتباط با سونی کار می کند. البته باید گفت که این اطلاعات به صورت رسمی تایید یا تکذیب نشده است، بنابراین نمی توان آن را به طور صددرصد پذیرفت.
چرا این کلمه مهم است؟ خب، به نظر می رسد People Can Fly، استودیوی Gears of War: Judgment، Bulletstorm و Outriders در سال 2021 تایید کرد که روی پروژه ای به نام RED کار می کنند. در سال 2021 گفته می شد که این بازی در مرحله ایده پردازی قرار دارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری