پس از اطلاعاتی که براساس آن ، رسانه های مهم ممکن است قبل از انتشار رسمی نینتندو سوئیچ 2 در 6 ژوئن نمونه ای از دستگاه دریافت نکنند. نینتندو اکنون به طور رسمی آن را تأیید کرده است. به گزارش VGC Media ، سخنگوی نینتندو اعلام کرد که این تصمیم اتخاذ شده است زیرا نینتندو از بازیکنان و انتقاد می خواهد که کنسول را به روشی مشابه و همزمان دریافت و تجربه کنند.

همین بیانیه همچنین خاطرنشان کرده است که این کنسول در روز انتشار به روزرسانی های مهم نرم افزار را دریافت می کند ، که شامل ویژگی های کلیدی خواهد بود. این ویژگی ها تا آخرین لحظات قبل از نسخه نهایی مورد آزمایش قرار گرفتند. نینتندو هنوز جزئیات مربوط به این ظرفیت ها را ارائه نکرده است که فقط در روز خروجی در دسترس است.
اگرچه ظاهراً نینتندو به فقدان پوشش رسانه ای عمومی در زمان سوئیچ 2 اهمیتی نمی دهد و انتظار انتقاد از بازی های زمانی را ندارد ، اما ناشران خاص شبکه خاص بیشتر نگران هستند. مهمتر از همه ، با توجه به فشردگی برنامه ها برای مرور بازی های جدید در کنسول جدید هم در نزدیکی آخر هفته و همزمان با رویداد بازی تابستانی Fest.
چندی پیش ، ویراستار -در حالی که یکی از رسانه های معتبر بر این موضوع تأکید کرد و گفت:
این واقعاً ناامیدکننده است ، زیرا ما باید همزمان روی جشنواره بازی تابستانی تمرکز کنیم. خوب ، چگونه می خواهیم این کار را انجام دهیم؟
ناشران همچنین به این سؤال واکنش نشان دادند. یکی از آنها تأکید کرد که او قصد دارد همزمان با انتشار کنسول ، چیز خاصی را منتشر کند تا بازیکنان علاوه بر بازی هایی مانند ماریو کارت جهان ، گزینه دیگری نیز داشته باشند. رئیس بخش روابط عمومی نیز گفت:
فقدان تأیید مستقل و انتقادی توسط رسانه ها کار ما را بسیار دشوار می کند. شاید اگر چند هفته صبر کرده بودیم ، نتیجه بهتری کسب می کردیم.

