وی در بیانیه ای که از سوی ساترا منتشر شد ، این اقدام گوگل را “غیرحرفه ای” و “نشان دهنده رویکرد مغرضانه به پیشرفت صنعت بومی فناوری اطلاعات و ارتباطات ، با هدف تضعیف سلطه رسانه ای کشور” توصیف کرد.
این اقدامات نشان می دهد که روش محدود کننده در مورد برنامه های کاربردی ایرانی موضوعی است که به مسائل داخلی مربوط نیست و نیاز به وحدت ، هم افزایی و همکاری عمومی دارد. واضح است که سوء استفاده از این موضوع به نفع یا علیه مسائل داخلی ، رویکردی اشتباه و پرهزینه است.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN ، به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات سمعی و بصری (ساترا) ، گوگل در هفته های اخیر برنامه های م effectiveثر و پرکاربرد نرم افزارهای ایرانی را هدف قرار داده است. این رویه غیر منطقی که ماه گذشته با حذف سکوهای روبیکا و ذره بین آغاز شد ، هفته گذشته علیرغم گمانه زنی های اولیه مبنی بر منبع داخلی آن ، به سکوهای دیگر از جمله دیگر سکوهای مهم صوتی و تصویری گسترش یافت.
در اولین گام واحد بین المللی ساترا ، با شروع تعقیب قانونی و بین المللی ، مکاتبات خود را با نهادهای نظارتی و قضایی بین المللی آغاز کرده است و در روزهای آینده اقدامات مناسب در این زمینه در دستور کار ساترا قرار دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
با محکوم کردن این اقدامات ، ساترا پیگیر سیستم عامل های حذف شده صوتی و تصویری خود است. وزارت امور خارجه ، معاون حقوقی رئیس جمهور و مرکز ملی فضای مجازی ، یک جنبش بین سازمانی را برای احقاق حقوق فعالان فناوری و صنعت دنبال می کند.
حوزه تحریم فناوری ، که با اصل بی طرفی به عنوان مبنای توسعه اکوسیستم مبتنی بر اینترنت مغایرت دارد ، تنها با توجیه سیاسی دنبال می شود و هیچ توجیه فنی ، قانونی یا عرفی قابل دفاع ندارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری