به گفته خبرنگار IRNA ، سید ستار هاشمی روز پنجشنبه ، در طی سفر یک روزه خود به قزوین ، وی از مجتمع سعد الحلتانا قزوین بازدید کرد تا پروژه های توسعه بزرگ و همچنین پروژه های ارتباطی و زیرساختی را باز کند.
وی همچنین در سفر خود به استان از مرکز توسعه و فناوری دانشگاه آزاد قازین بازدید کرد.
وزیر ارتباطات همچنین در یک جلسه کنفرانس ویدیویی ، فرمانداری قزوین را افتتاح کرد و با افتتاح شبکه ارتباطی روستاهای سعیدآباد در آواج و جیرا در ولسوالی رودبر شرقی به نمایندگی از روستاهای دیگر که در طی ارتباطات پایدار و پر سر و صدا در ارتباط بودند ، افتتاح شد. دهه کرد
این طرح ها شامل ایجاد یک پوشش شبکه سلولی غیر متصل در روستاهای جیدار ، سراج کالایه ، هاسانخانی ، امپراتوری ، دهکده گلی ، جار و سعید آباد است که پنج سایت اول تلفن همراه را به سه و چهار نسل در پنج استان ارتقا می بخشد. به روزرسانی و ارتقاء تجهیزات ارتباطات از راه دور ، توسعه خدمات بانکی ، توسعه خدمات بانکی در شهر نارا و راه اندازی چهار پیشخوان دولت دفاتر در قزوین ، محمدیه و ابیک.
یک تریلیون ریال اعتبار برای استفاده از این پروژه ها هزینه شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه های سفر خود را به قازین ادامه می دهد ، ضمن شرکت در شرکت تایر تایر رازی ، پروژه های توسعه و زیرساخت های استان و همچنین یک پروژه مربوط به صنعت خودرو را افتتاح کرد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات